2777
2789

اخلاق

خانواده

و نوع تربیت و برخورد 

درک 

رفتار اجتماعی 

و‌پول خیلی مهمن دیگه زمان قدیم نیست بگی میسازم اگه میدونی در کنارش موفق میشی 

پیشرفت میکنی 

میتونه صفر و ۳۰کنه یا علی وگرنه چرا بخوای بری تو زندگی که فردا حسرت یه کیلو گوشت ب دلت بمونه 

پول خیلی مهمه ولی همه چیز نیست اگه عرضه دار باشه با جربزه  چرا ک ن کیس مناسبیه وگرنه نمیتونی باهاش زندگی کنی اونم تو این دنیای سراسر عذاب

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرمن هیچی ازخودش نداشت.خانواده پولداریم داره اماکمک نکردن چون مخالف بودن.شوهرمم هرچی داشت برام عروسی گرفت.شایدالانم پولدارنیستیم اماشوهرم خیلی خوبه ۱۰ساله ازدواج کردیم خداروشکرهیچوقت دعوا وبحث نکردیم ونداریم همیشه پشت همیم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
شوهرمن هیچی ازخودش نداشت.خانواده پولداریم داره اماکمک نکردن چون مخالف بودن.شوهرمم هرچی داشت برام عرو ...

منم همینطکر بودم ولی همسرم وضع مالیش بد نیست ولی خانواده همسرم هیچ کمک نکردن تازه برامونم مشکل درست میکنن شپا قطع رابطه کردین البته ما مخالف نبودن از خداشون بود من عروسشون بشم 

2810