2777
2789
عنوان

دوست دارین در آینده بچتون دختر باشه یا پسر چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان یه پسر دارم دوست دارم دو تا دختر دوتا پسر خیلی خوبه ولی شرایطش نیست .الان پسرم ۱۸ ماهشه وقتی ۴ سالش شد یه دختر میارم اگه خدا بخواد به همین خودم راضی میکنم 

فدای پسر گلم بشم که به زندگیم روشنای بخشید❤❤❤❤❤❤❤

یه دختر از ازدواج قبلم دارم که بادنیا عوضش نمیکنم 😍😁

بسیاااااار بامحبت شیرین زبون و فهمیده و خانوم درسن ۸ سالگی 

اما و اما اااااا....

الان نامزدم و اینبار دلم پسر میخواد 

چون میخوام از هردوجنس داشته باشم و واقعا توانایی شکم سومو ندارم میخوام دومیم پسر بشه لوله هامو ببندم😅😄

برای نامزدمم دخترپسر فرق نداره 

اما چون تک پسره فکررررر کنم کل خواهرشوهرام و مادرشوهرمم منتظر پسرن 

یه پسرعموهم داره که همه بهمون میگن جاری هستیم باخانمش 😁 درحالیکه هردومون شوهرامون  تک پسرن و مادرشوهرامون باهم جاری هستن 

حالا فکر کن ماجفتمونم پسر دوست داریم چه شودددد .... 

😏اگر سگ پارس کنه ما چکار میکنیم؟🤔مسلما پابه پاش پارس نمیکنیم فقط میگیم چخه 👎...‌ چخه گفتن من ندادن جواب ریپلای هاییه که بوی پارس کردن میدن 👊👍

دلم میخواست بچه اولم پسر باشه دومی دختر که داداش بزرگتر داشته باشه 

خدا برام خواست و شد ولی نمیدونم در اینده به درد هم میخورن یا نه

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

دختر بودن تو ایران خیلی آسونهخصوصا اونجا که بدون اجازه شوهر یا پدر دستشویی هم نباید بری

عزیزم من به لحاظ شرایط اقتصادی گفتم برای پسرا ایران کشور سختیه 

از سن ۱۸ به بعد هم شما اجازه هرکاری رو داری اگر پدر هنوز به یه دختر امر و نهی میکنه اون دیگه ضعف دختره که بلد نیست قاطع برخورد کنه 

درمورد همسر هم ما تواطرافیان و همکاران ندیدیم کسی همسرشو تو منگنه بزاره درمورد اینم میشه با چشم باز انتخاب کرد و حق و حقوق اولیه رو گرفت 

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
2810