2777
2789
عنوان

فیلم کیمیا رو میبینی

114 بازدید | 13 پست

قبلا که پخش میشد من انقدر توجه نداشتم به این قسمتاش و جنگ تو خرمشهر.. ولی الان که نگاه میکنم واقع واقعا غم انگیز بوده   وای چه مردمانی که تو خرمشهر جونشون رو فدا نکردن... تجاوز به زن و بچه مردم و هزارتا درد دیگه.... چه عزیزایی که فدا نشدن واسه حفظ خاک و نامسشون.....  الانکه فکر میکنم و بیشتر دارم درموردخرمشهر مطلب میخونم اشکم فقط سرازیر میشه  😔😔😔😔😔😔😔

قبلا دیدم مخم نمیکشه دوباره ببینم

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارهخیلی غم انگیزه کلا جنگ تحمیلیچه روحهای بزرگی داشتن اونا که واسه خاک کشورمون انقد فداکاری کردن و م ...

دقیقا همینه چه قدر شیر دل بودن همشون    چه دلاییداشتن واقعا غم انگیزه واقعا.. الان که من بیشتر درموردشون فهمیدم  خیلی غصه میخورم هیلی اتفاقا درموردشون خوندم واقعا قلبم تیر میکشه

نه نمی‌بینم خوشم نمیاد ازش زیادی شعاری و نمایشیه دیالوگاش انگار سخنرانیهای تلویزیونه

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
نه نمی‌بینم خوشم نمیاد ازش زیادی شعاری و نمایشیه دیالوگاش انگار سخنرانیهای تلویزیونه

اما این قسمتهاش درمورد خرمشهر خیلی عالیه باعث شد من بیشتر درمورد خرمشهر و مردم مظلومش بدونم

اما این قسمتهاش درمورد خرمشهر خیلی عالیه باعث شد من بیشتر درمورد خرمشهر و مردم مظلومش بدونم

پس فیلم تنگه ابوغریب اگه ندیدی ببین حتما خوشت میاد خیلی خوش ساخت و زیباست

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
پس فیلم تنگه ابوغریب اگه ندیدی ببین حتما خوشت میاد خیلی خوش ساخت و زیباست

اتفاقا پنج شنبه دیدمش خیلی عالیه خیلی  .. البته من خیلی به این موصوع علاقه دارم  شاید بعصیا خوششون نیاد

اتفاقا پنج شنبه دیدمش خیلی عالیه خیلی .. البته من خیلی به این موصوع علاقه دارم شاید بعصیا خوششون ن ...

منم خیلی دوستش داشتم پنجشنبه دخترم هم دید خیلی خوشش اومد