2777
2789
عنوان

ببینیدویتامین سی پریم چه کرده باپوست صورتم

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 28 پست
لعنت بهش منم 700دادم بالاسب درد کف گاهم نمیخوره ب جای سفید کردن منو سیاه و کبود کرد

خوب نیست والا هیچیش 

من فوم شستشوی صورتش هم داشتم آبکی و چرت 

😏اگر سگ پارس کنه ما چکار میکنیم؟🤔مسلما پابه پاش پارس نمیکنیم فقط میگیم چخه 👎...‌ چخه گفتن من ندادن جواب ریپلای هاییه که بوی پارس کردن میدن 👊👍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم مثل تو سی شروع کردم مصرف کردن خدا شاهده تو دوروز صورتی که یه دونه جوشم نداشت یهو دوتا جوش زد رنگ صورتمم حس میکردم تغییر کرده کدر شده روز دوم انداختمش اونور نزدم دیگه

کاربری دست دو نفره 🦦😐

وای چکار خودت کردی🙄حالا شماهم چوب بالا سرت گرفته بودن ک ۴ ماه مدام استفاده کردی!؟

😂😂😂😂😂😂😂

😏اگر سگ پارس کنه ما چکار میکنیم؟🤔مسلما پابه پاش پارس نمیکنیم فقط میگیم چخه 👎...‌ چخه گفتن من ندادن جواب ریپلای هاییه که بوی پارس کردن میدن 👊👍
تازگیا اینجوری شده به مرور از ماه اول که اینجوری نبود فقط یکم زبر میشد میگفتم خب داره لایه برداری می ...

بابا یکم باید به اون پوست استراحت میدادی لایه برداری بشه لایه جدید تشکیل بشه ،مدام استفاده کردی داغون کردی خودتو 

من سرمشو گرفتم اصلا ب درد نمیخوره

اره تاثیری نداره 

پوست من چربه پوست جاریم خشک 

هیچکدوم به دردمون نخورده والا 

وای پوستت خیلی سرخ شده ، بنظرم یه مدت دست به صورتت نزن فقط خواستی بشوری با فوم ملایم بشور تا خوب بشه ...

مرسی از راهنماییت عزیزدلم ❤️

من از کرم شب روز پریم بشدت راضیم باعث شد خشکی پوستم از بین بره وپوستم شاداب شهپوستت خشکه یا چرب؟شاید ...

پوستم چربه عزیز 

منم مثل تو سی شروع کردم مصرف کردن خدا شاهده تو دوروز صورتی که یه دونه جوشم نداشت یهو دوتا جوش زد رنگ ...

اکثرا ناراضی هستن 

سرمش خوب نیست 

فوم شستشوش هم بیخود بود 

ضدآفتابش خیلی سبک باپوشش متوسط بود خوب بود تقریبا 

دیگه بقیه محصولاتشو امتحان نکردم 

کرم دور چشمشم عالیه

ازون غلطک دارا؟ 

حیف پول بدی این سرمکاش میدادم موزو انار میخوردمش😁😁😁

واقعا 

۷۰۰ و خورده ای هم پولشه زهرمار بخورن