2777
2789
عنوان

با وجود باشگاه لاغر نمیشم

111 بازدید | 19 پست

سه ماهه هر روز میرم باشگاه ولی حتی اضافه کردم هوازی میرم چیکار کنم ؟ تو باشگاه عرق از سر و روم میاد یعنی میخوام بگم خوبم ورزش میکنم خوراکم حد متوسطه شیرینی جات نمیخورم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رژیمتو خیلی رعایت کن مطمئن باش لاغر میشی

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

جواب هوش مصنوعی

چند نکته می‌تونه بهتون کمک کنه تا به هدفتون نزدیک‌تر بشید:

1. **تنوع در تمرینات:** شاید بدن شما به تمرینات روزانه عادت کرده باشه. با ترکیب تمرینات مقاومتی و وزنه‌برداری با هوازی، می‌تونید چالش جدیدی برای عضلات ایجاد کنید و متابولیسم بدن رو افزایش بدید.

2. **تغذیه مناسب:** خوراک شما خیلی مهمه. باید مطمئن بشید که پروتئین کافی مصرف می‌کنید تا عضلاتتون ترمیم بشه و همچنین مصرف چربی‌ها و کربوهیدرات‌های سالم رو تنظیم کنید. یک مشاور تغذیه می‌تونه خیلی مفید باشه.

3. **استراحت کافی:** بدنتون به استراحت و خواب کافی نیاز داره تا بازسازی بشه. خواب ناکافی می‌تونه به اضافه وزن و کاهش متابولیسم منجر بشه.

4. **هیدراسیون:** مطمئن بشید که به اندازه کافی آب می‌نوشید. هیدراسیون خوب به عملکرد بهتر بدن کمک می‌کنه.

5. **پایش پیشرفت:** حتماً پیشرفت خودتون رو پایش کنید. اینکار باعث میشه بدونید کجا ایستاده‌اید و کجا باید تغییراتی ایجاد کنید.

این نکات شاید بتونه بهتون کمک کنه تا به اهداف ورزشی خودتون برسید. همیشه یادتون باشه که صبور باشید و به خودتون فرصت بدید. هر تغییر کوچکی که ایجاد می‌کنید، گام بزرگی به سمت هدف نهاییتونه. 🌟💪

اگر سوال دیگه‌ای دارید یا نیاز به اطلاعات بیشتری دارید، خوشحال می‌شم که کمکتون کنم! 😊💬

از هوش مصنوعی بپرس

برو استخر خوب ...برو سونا بخار یا سونا خشک اونجا نرمش انجام بده برو استخر بعدش تا میتونی فعالییت کن تا به نفس نفس بیفتی هفته ای دوسه مرتبه برو من از ۱۲۵ اومدم ۷۳...درضمن کم خوردن رو شروع کن همش به خوب وکم خوردنه

فعلا ورزش نمیکنم. چون به خاطر ورزشهای مقاومتی خیلی حجم گرفته بودم. هفته ای یک یا دو بار .ورزش میکنم ...

به مرور حجم کم میشه با سوخت و سازت ورزشتو قطع نکن.برنامه ای ک بهت دادمو برام بفرست تا تغییرش بدم

2810