2777
2789
عنوان

همسر سابقم بهم زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 6620 بازدید | 227 پست
خدا اینو اون هرزو نابود کنه نمیدونی من چی کشیدم هنوز به هنوز به خاطر اون رابطه من از خودم بدم میاد ا ...

عزیزم اصلا بتو م ربطی نداره به  زیباترین و س ک س ی ترین و هنرمندترین زنای دنیام خیانت شده.   خیانت ی لحظه هوسه اصلا کسیکه باشرف باشه اول پاکدامنی خودشو نابود نمیکنه  اونا شرف ذاتیشون نابود شده

گوه خورده مرتیکه باسنی.اسی نمیتونی کلا محل زندگی‌تو عوض کنی؟

خب می‌دونی چیه

کارش جوریه که من هر کار کنم منو پیدا می‌کنه

این شمارمو عوض کردم به کسی هم ندادم ولی پیدام کرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چرا احساس میکنم هنوز ته دلت دوسش داری

نمی‌دونم اسمشو چی میشه گذاشت ولی هنوز یاد ی سری خاطرات می‌افتم گریه میکنم چند ساعت

در صورتی که حس میکنم ازش متنفرم

بلاکش کردم

کلا اگه میتونی از مجازی براش راهی نذار.

با خط عمو یا دایی که جدیدم نباشه نتونه پیدا کنه استفاده کن. به این فک کن که اگه یه زن بود مردا چه ها که نمیکردن. خیلی رو دارن خدایی.

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  دوستان  "بذار" نه "' بزار"'  که از واژهء گذاشتن میاد.            وَرَهرام ( بهرام ) ؛ فرشتهء پیروزی             ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست                    
کلا اگه میتونی از مجازی براش راهی نذار.با خط عمو یا دایی که جدیدم نباشه نتونه پیدا کنه استفاده کن. ب ...

آره همین کارو میکنم

اگه من همچین کاری میکردم جنازم از اون خونه در میومد بیرون

نمی‌دونم اسمشو چی میشه گذاشت ولی هنوز یاد ی سری خاطرات می‌افتم گریه میکنم چند ساعتدر صورتی که حس میک ...

بین عقل و احساس گیر کردی

به نظرت از کاری که کرده پشیمونه؟

دوستیش یا اون خانمه چجوری بوده؟

اتفاقی بوده یا؟

هیج وقت برات توضیح داده؟

اره قبلش باهم بودن اولین رابطشون اسفند ماه بوده به گفته خوذش که زنه باردار بوده این خبر نداشته اونم ...

@20sahargoli    

در خیالات خودم،در زیر بارانی که نیست...میرسم باتو به خانه،از خیابانی که نیست...می نشینی روبرویم،خستگی در میکنی...چای میریزم برایت،توی فنجانی که نیست...باز میخندی ومی پرسی که حالت بهتر است؟باز می خندم که خیلی،گرچه می دانی که نیست...شعر میخوانم برایت،واژه ها گل می کنند...یاس ومریم می گذارم،توی گلدانی که نیست...چشم می دوزم به چشمت،می شود آیا کمی...دستهایم را بگیری،بین دستانی که نیست...وقت رفتن می شود،بابغض می گویم نرو...پشت پایت اشک می ریزم،در ایوانی که نیست...می روی وخانه لبریز ازنبودت می شود...باز تنها می شوم،بایاد مهمانی که نیست...
بین عقل و احساس گیر کردیبه نظرت از کاری که کرده پشیمونه؟دوستیش یا اون خانمه چجوری بوده؟اتفاقی بوده ی ...

نمی‌دونم پشیمونه یا نه ولی فایده ای نداره

من حتی نخواستم برام توضیح بده

کلا بهش این اجازه رو ندادم

میدونستم با شنیدنش میمیرم

2810