2777
2789
عنوان

زندگی بامردی که هرشب الکل مصرف میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 83 پست

بنظرم زود خودتو راحت کن این بابا  با این حجم از زیاده رویش تو الکل و .... پس فردا پدر کلیه و کبدش درمیاد باید مریض داریم بکنی باهاش حرف بزن یا بره کمپ ترک الکل یا جدا شو 

لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی                                    دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسرو دختر🥺

گلم من یه اقای الکلی رو میشناسم که دخترش با وجود اینکه میبینه باباش چه قدر مامانشو اذیت میکنه و زندگیشونو به گند کشیده باباشو میپرسته خیلی دوسش داره برای همین در نظرش الکل یه موضوع کاملا عادیه به نظرت این دختر ازدواج کنه نمیره سراغ یکی مثل باباش ؟؟ خودشو بدبخت نمیکنه ؟؟

پس با جدا نشدنت هم داری دخترتو بدبخت میکنی هم پسرتو به این چیزا عادت میدی بزرگ که شد خدایی نکرده دقیقا عین پدرش رفتار بکنه ... 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

بنظرم زود خودتو راحت کن این بابا با این حجم از زیاده رویش تو الکل و .... پس فردا پدر کلیه و کبدش در ...

کار مااز حرف گذشته بعد ۹سال به زور راضی شده از خونه باباش بریم یه جای دیگه بعدکلی عذاب الان میگم اینجام حداقل بدو بدومیرم پایین اونجا چیکارکنم

کاربرتعلیقی وقدیمی ام
واقعا بچه شرایطو خیلی سخت میکنه مسئولیت خیلی بزرگیه،اونم هرشب میخورد چجوری بوداخلاقش

هر شب که نه

ولی در هفته یک شب رو سیاااااااااه مست میکرد..بعدم پرخاشگر عصبی و دست به زن داشت

گاهی باچاقو دنبالم میکرد .....خلاصه بیخودی 4 سال صبرکردم

درست نشد که نشد

هر شب که نهولی در هفته یک شب رو سیاااااااااه مست میکرد..بعدم پرخاشگر عصبی و دست به زن داشتگاهی باچاق ...

دیشبم شوهرم داشت خفم میکرد مامانش اومد نجاتم داد سرمو چقدکوبید به یخچال بچه هام دیدن هی میگن چرابابا داره تورو میکشه چرا خفت کرد

کاربرتعلیقی وقدیمی ام
دیشبم شوهرم داشت خفم میکرد مامانش اومد نجاتم داد سرمو چقدکوبید به یخچال بچه هام دیدن هی میگن چرابابا ...

ببین امنیت جانی نداشتم

شمام نداری گویا

واقعا خدا بهم رحم کرد توی این درگیری ها کشته نشدم

سر منم یکی دوبار کوبید به روی کابینت اشپزخونه... یه شب که از ترس توی حموم خونه خوابیدم

ببین امنیت جانی نداشتمشمام نداری گویاواقعا خدا بهم رحم کرد توی این درگیری ها کشته نشدمسر منم یکی دوب ...

اره اینجا مادرشوهرم هست میرسه به دادم ولی داریم اساس کشی میکنیم موندم اونجا چیکارکنم 

کاربرتعلیقی وقدیمی ام