2777
2789
عنوان

زندگی بامردی که هرشب الکل مصرف میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 83 پست
بنظرم اول نصیحتش کن با زبون خوش اگه سربراه نشد تهدیدش کن یا حتی یمدت قهر کن شاید خدا خواستو ترک کرد ...

۹ساله دارم میگم حرف میزنم قهرکردم حق طلاق گرفتم وقتایی که نمیخوره اخلاقش خوبه میره میخوره میاد کلااا یه ادم دیگه میشه گیرای الکی میده نمیدونم ادم الکلی دیدی یانه ولی وقتی میخورن فقط دنبال شرن بچه هامم میده ینی اصن بچه نگهدار نیست دیشب پدرمادرش نزاشتن برم گفتن غلط کرده فلان کرده منو برگردوندن باز اماچه فایده تاکی

کاربرتعلیقی وقدیمی ام
ببین غیر ممکنه ادم اگه با کسی معاشرت کنه نفهمه چون اینجور محیط ها و افراد قبلا یه زمینه دارن مثلا یا ...

باورکن یک سال عقدبودیم هیچق متوجه نشدم اولا خیلی کمترمیخورد رفته رفته زیادش کرده الان که دیگه شده هرشب

کاربرتعلیقی وقدیمی ام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا این جوتب رو باید به خودت بدی.شما گفتی خانوادش کاری نمیکنن خواسنم اینو بگی ک خودش یاید بخواد.او ...

واقعانمیدونم چرا،به خدا مامان بابام پشتمن هی میگن بیا بسه ماهستیم منه ساده از اسم طلاق میترسم بعداینکه وقتایی که نمیخوره اخلاقش خوبه نسبتا منو گذاشته تودوراهی معلوم نیست خوبه بده چجوریه این بشر اصلا

کاربرتعلیقی وقدیمی ام

متاسفانه خیلی سخته من یکی رو میشناسم طفلی شوهرش گیر میده کتکش میزنه خدا لعنتشون کنه 

اگه شرایطشو داری جدا شو برو پی زندگی خودت اینطوری بچه ها هم اسیب میبینند

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

شغلش چیه اسی؟؟

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
تو قلب اروپا هم هر شب الکل خوردن قفله

جالبه به اطرافیانش که میگم میگن ول کن باباااا همممه میخورن جوری رفتارمیکنن فک میکنم عه نکنه اینا راس میگن من هیچی حالیم نیست

کاربرتعلیقی وقدیمی ام
۹ساله دارم میگم حرف میزنم قهرکردم حق طلاق گرفتم وقتایی که نمیخوره اخلاقش خوبه میره میخوره میاد کلااا ...

خوب مشروبات الکی خط قرمزمنه  اگه تو شرایط تو بودم حتی با وجود سختی جدا میشدم ولی شما خودت باید تصمیم بگیری وقتی حتی رفتارش درست نیست واذیتاش  همیشگیه طبیعتا میگم نمون و جداشو البته من تو اطرافیانم چنین موردی اصلا نیست نمیتونم صددرصد بهت بگم جداشو یا نشو ولی بنظرم مرگ یکبار شیون هم یکبار 

متاسفانه خیلی سخته من یکی رو میشناسم طفلی شوهرش گیر میده کتکش میزنه خدا لعنتشون کنه اگه شرایطشو داری ...

واقعانمیدونم چرانمیرم دیگه چی بایدبشه که برم انگار زبون و پای منو قفل کردن

کاربرتعلیقی وقدیمی ام
خوب مشروبات الکی خط قرمزمنه اگه تو شرایط تو بودم حتی با وجود سختی جدا میشدم ولی شما خودت باید تصمیم ...

همش فکر بچه هامم خیلی سخته برام که بدون پدر بزرگ‌شن البته چه پدری...

کاربرتعلیقی وقدیمی ام
2810