2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین نظرتون بگین 🥲زندگی با مادر شوهر بیوه

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 85 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مادرم بعدازعروسیه داداشم تنهامیمونه وبه شدت ازتنهاخوابیدن میترسه ولی هیچوقتم قبول نمیکنه بیادخونه های مابمونه میگه تمرین میکنم نترسم یه هفته نخوابم بعدش عادت میکنم😔بمیرم براش همه جوونیش برای مارفته ولی مانوکریشم قرارگذاشتیم شبی یکی بره پیشش بمونه 

همین دورهمی‌گاهی مزاحمت میشه چون تو یه خونن دوست من با ماذرشوهرش یجا بود اون ماه محرم ده روز روضه دا ...

منظورم اینه اگه دوستایی داشته باشه که باهاشون درارتیاط باشه اونوقت تنها نیست و میتونن کم کم مستقلش کنن 

خب آخع اونم گناه داره...مازنها هممون گناه داریم تاجوونیم باید بچه هامونا ترو خشک کنیم و زحمتشونا بکشیم  وقتی هم پابه سن گذاشتیم پامونا بکشیم کنار که جوونترا زندگی کنن...با این حساب هیچوقت زندگی نمیکنیم....بچه های ماهم‌چند صباحی دیگه بزرگ میشن و مثله همینا باهامون رفتار میکنن.واین چرخه ادامه داره

خواهرانه بهت میگم هرگز قبول نکن. اگه قبول کردی قید حریم شخصیت رو بزن. نهایتا دو خونه جدا نزدیک هم یا تو ی ساختمون. هرچقدر هم هر ۲ خوب باشید باز حرف و حدیث پیش میاد. نکن خواهر نکن تا حرمت ها شکسته نشه. خیلی با سیاست ب شوهرت بگو مادرت تنهاست و گناه داره و اینا. ی خونه نزدیک خودمون بگیریم ک مرتب بهش سر بزنیم یا توی ی ساختمون باشیم. 

بعضیهاتون فقط دوست دارین شوهر کنید که تو فامیل بگن فلانی شوهر کرده؛ دیگه نمیبینید به چی دارید میگید ...

قرربون دهنت.ادم بامادرخودشم نمیسازه‌.حالابخوای مادراونوتحمل کنی.فردانمیشه به شوهرش بگه بالاچشمت ابرویه،مامانه کاسه داغترازآش میشه

ددقیقا.زندگیشو باید باروحیات واخلاقیات پیرزن هماهنگ کنه.حتی ساعت خوابشو.فرداشام ناهارش دیربشه به پسر ...

۵۵ سال که پیرنیست بدبخت... مثلا مامانه من ۵۵ سالشه ...الان خانمای این سن گوشیهای اندروید دارن توی گروها هستن.دورهمی میزارن.گردش میرن.لباسای خوب میپوشن...چرا فکر میکنین ۵۵ پیرزنه و غرغرو....۷۰به بالا دیگه سنه فرتوتیه...نگید گناه دارن بخدا

۵۵ سال که پیرنیست بدبخت... مثلا مامانه من ۵۵ سالشه ...الان خانمای این سن گوشیهای اندروید دارن توی گر ...

اصصلابحث پیری به کنار.اول زندگی تحمل یه نفردیگه توزندگی سخته.اونم کسیکه نمیشه بهش چیزی گفت .این شوهرکردن به دردنمیخوره.دوتااپارتمان اجاره کنن بهتره تازندگی سه نفره.

قرربون دهنت.ادم بامادرخودشم نمیسازه‌.حالابخوای مادراونوتحمل کنی.فردانمیشه به شوهرش بگه بالاچشمت ابرو ...

این جور زندگیها مفتم نمی ارزه ؛ادم تا اخر عمر کنار پدر و مادرش باشه شرف داره

پسرم ❤❤😍😍😘😘