2777
2789
عنوان

اینقدرم حالم بده که حد نداره شوهرم میخاد ماشین بخره بجای خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 60 پست
منکه بی ماشینی کشیدم میگم ماشین از خونه واجبترهحتی از طلام واجبترهماشین نداری یعنی پا نداری😅

ماشین هز نون شب هم واجبتره

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشین بیمه میخاد خرج داره اینقدر که توی خونه سود داره ماشین نداره مگه میلیاردی وخارجی باشه ازدست این مرد ها خدارو شکر شوهرم حرف منه فعلا طلا گرفتم نگه داشتم تعویض خونه قدم بعد ماشین آن شاله قانعش کن 

سخت نگیر بعد پول جمع کنیدبعد عید بسازید از نظر استحکام هم تو زمستون خونه ساختن اشتباهه 

ماشین هم جزو ماله دیگه دل چرکین نباش عزیزم امید ب خدا 

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬

چی بگم والا

آدم میمونه

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

همسرمم همینو میگه

واقعا منطقی میگه عزیزم

میدونم خانم ها جونشون به خونه بنده،خودم انتظار خونه کشیدم و درکت میکنم

اما از لحاظ اقتصادی که نگاه کنی کار همسرت عاقلانه هست

در هر صورت ماشین هم جزو سرمایه هست و راحت هم نقد میشه

دل چرک نباش ،فقط اگر ماشین کارکرده میخرید حتما کارشناسی ببرید

ماشین هز نون شب هم واجبتره

دقیقا نصفه شب جایی بخوای بری ماشین گیرت نیاد

مراسمی بری باید بری توی ماشینای مردم

هروقت هوس کردی میری دور دور

خونه هم کم کم ساخته میشه

بنظرم شوهر اسی کار اشتباهی نکرده

دنبالم نیا اسیرم میشی  
واقعا منطقی میگه عزیزممیدونم خانم ها جونشون به خونه بنده،خودم انتظار خونه کشیدم و درکت میکنماما از ل ...

بله جزو سرمایه ای هست که اگه خدایی نکرده کوچکترین تصادفی کنه حداقل 10میلیون ازش میوفته اخه خونه رو دارید با ماشین مقایسه میکنید؟ ادم ازخاک بلندمیشه دوست عزیز

همسرمن شغل دومش خریدوفروش ماشینه مخصوصا این چندروز به شدت ماشین گرون شده کاش حداقل چندروز دست نگه دا ...

بنظرت تا دوماه دیگه میاد پایین دوستم

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
بنظرت تا دوماه دیگه میاد پایین دوستم

توی این مملکت هیچی معلوم نیست عزیزم من پترسال 6تومن اجاره خونه میدادم امسال 13تومن بی حساب کتاب حق اعتراضم ندارم هرکی هرکاری دلش بخواد میکنه شب میخوابن صبح تصمیم میگیرن ازکجا معلوم قیمت مصالح 2ماه دیگه چقدرباشه 

2810