2777
2789
عنوان

عرضه یه گواهینامه گرفتن ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 40 پست
باز من از تو بدتر ۱۷ سال دارم یک بار بیشتر ننشستم با اینکه دفعه اول قبول شدم علتش هم بخاطر ماشسن داد ...

برخورد اطرافیان خیلی مهمه. برا منم شوهرم خیلی بهم استرس میده و اعتماد به نفسمو میگیره. تقصیر خودمه. وقتی گواهینامه گرفتم باید با زور و دعوا مینشستم پست فرمون و ادامه میدادم. نه که بی خیال شم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
ببین پروپانول رو فقط روز آزمون نخور من میخوردم و هیچ اثری نداشت. روز آخر از چند روز قبل خوردم و آخر ...

از هفته قبلش بخورم؟ 

من شاید بهمن برم دیگه الان خیلی زندگیم درهمه

بهمن دو سه هفته زمان دارم

پروپرانول رو یه هفته بخورم حل میشه؟ 

من بعضی موقع ها دو سه تا میخوردم حتی روزی که کلاس داشتم... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اول زن بودبعد چندین جلسه مردولی میرم روز امتحان هر چی که توضیح میدم تو خونه رو خراب میکنم یعنی یه چی ...

اشتباهاتت چیه؟ماشینو خاموش میکنی؟از افسر نمیترسی؟؟من یدونه پراپرانول خوردم خیلی خوب شدم ولی اونقدر استرس داشتم که فک کن پریودم تازه تموم شده بود دوباره شدم🤦‍♀️

کسی ماشین میده بهت تمرین کنی؟

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
برخورد اطرافیان خیلی مهمه. برا منم شوهرم خیلی بهم استرس میده و اعتماد به نفسمو میگیره. تقصیر خودمه. ...

اره من همسرم میگ داداشت آدم نبود🤣هرچی میگ بیخیال بشین پشت فرمون ولی من تا میام بشبنم میگم نه ولش کن الان بزنم 

منم ششمین بار قبول شدم،با بچه ها که منتظر بودیم بهشون گفتم اینبار قبولم نکنه می‌شینم جلو ماشین سرهنگ ...

منم اخرش باید خودمو بکشم بخدا راست میگم

باید به پاش بیوفتم حداقل قبولم کنه کارت گواهینامه رو داشته باشم

یعنی آدم انقدر حقیر میشه که حتی اکه بلد نباشه گواهیش هم نتونه بگیره؟ 

نمیدونم چرا زندم اصلا

نه ماشین مناسب نداریم اتوماتهکاش میشد تمرین کنم

همون تمرین نکنی بهتره چون ماشین با ماشین خیلی فرق میکنه.همون چند جلسه با بهترین مرد مربی برداری اوکیه

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

اکثر مربی های مرد انقدر غر میزنن ادم حس بی عرضگی بهش دست میده حتما با یه مربی زن با حوصله تمرین کن

استاد من همش به اشتباهاتم میگفت اشکال نداره برای همه پیش میاد ادامه بده و تشویق میکرد ... 

دوم حتما باید تمرین داشته باشی هر روز با ماشین دور بزن تمرین کن 

رانندگی عین جغرافی نیست حفظ کنی عین خواندن و نوشتنه یه هو میبینی یاد گرفتی و انجام دادنش دست خودت نیست فقط انجامش میدی 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

منم اخرش باید خودمو بکشم بخدا راست میگمباید به پاش بیوفتم حداقل قبولم کنه کارت گواهینامه رو داشته با ...

اوف اسی خیلی جدی گرفتی ،اتفاقا برات خاطره میشه ،تو خانواده ما فقط من اینقدر شاهکار بودم همه دوم سوم قبول میشدن،ولی اصلا ناراحت نبودم،اون حرفم محض خنده با بچه ها میگفتم تا استرسم بریزه وقتی سرهنگ گفت قبول همه یه هورایی کشیدن تو ماشین ،گفتم خاک تو سرم شد الان میگه قبول نیست

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
ماشینمون مناسب نیست اتوماتهبابام میگه با این بری قاطی میکنیماشین دومادمون هست ولی از یه جایی به بعد ...

بگو میخوام راه بیفتم چون با این ماشین ها یاد گرفتم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی