دخترم چند روزه گیر داده میخوام موهامو رنگ کنم ولی من اصلا همچین چیزی رو نمیپذیرم و بنظرم ببخشید این کار کار برای دختر های بی خانواده و خراب هست دختر خوب هیچوقت این کارو نمیکنه بهم میگه اگه نزاری خودمو میکشم بنظرتون چیکار کنم از سرش بیوفته همش تقصیر دوستای بی خانواده اش هست دخترمم ۱۷ سالشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه زیاد سختگیری کنید بیشتر ترغیب میشه برای انجام اینکار، نامحرم موهاشو نبینه چه ایرادی داره بزارید رنگ کنه
_هرکی رو تو قبر خودش میزارن ...شما چیکار به ما دارین؟!چرا وقتی اشتباه میکنیم تذکر میدین؟ما خودمون به تنهایی میدونیم چی درسته چی غلط ! فکر کردین کی هستین؟نکنه فکر کردین پیامبر خدایین و برای امر معروف فرستاده شدین؟!به شما چه ربطی داره؟از قدیم گفتن عیسی به دین خود موسی به دین خود +بله درسته ...هرکسی رو تو قبر خودش دفن میکنن ! ولی اون دنیا تک تک کسایی که مرتکب گناه شدن و کسی آگاهشون نکرد یقه دیندارارو میگیرن و میگن : _پس وقتی من گناه میکردم تو کجا بودی؟ میدیدی دو دستی دارم خودمو بدبخت میکنم چرا کاری نکردی؟ شاید اگه باهام حرف میزدی من عوض میشدم ! + و هرگز فراموش نخواهیم کرد که اربابمون سیدالشهداء و خانواده اش بخاطر امر به معروف و نهی از منکر به شهادت رسیدن ، اگه شجاعت امام حسین نبود الان اثری از دین نبود ، برای امر به معروف لازم نیست حتما پیامبر باشیم ...چون دستور خدا توی قرانه و به تک تک مسلمونا این امر واجب شده ، لازم نیست برای تذکر حتما معصوم باشیم ...همینکه سعی کنیم از گناه دوری کنیم برای نهی از منکر کافیه ...و طبق بسیاری از احادیث کسی که امر به معروف و نهی از منکر نکنه حتی اگه شب و روز مشغول دعا و نیاجات و روزه و عبادت و ...باشه به دینش پشت پا زده ...بله ! ما ادامه دهنده راه امام حسینیم ، مثل شهید علی خلیلی ، مثل شهید محسن حججی که وقتی حین امر به معروف بهش گفتن اینکارو نکن میگیرن در حد مرگ میزنن مارو گفت : خون ما که رنگی تر از خون امام حسین نمیشه . درضمن ...دین عیسی و موسی یکی بود ، این یه ضرب المثل اشتباهه که توسط چند فرد کم سواد رواج پیدا کرده . برای تعجیل در ظهورش صلواتی بفِرِست 🍃💚😍