2777
2789

سلام دوستان 

من یه مادر خسته و ناامیدم که دیگه امروز کم آوردم به معنای واقعی 

پسرم 57روزش هست 

هر دکتری که فکر کنید بردم 

آزمایش و سونو دادم 

هر دارو که بگید حتی از انگلیس اصلش رو برام آوردن 

ولی هیچ کدوم جواب نداده 

بچه ام میگن کولیک داره 3تا 6ماه باید صبوری کنی 

شبا 5دقیقه به 5دقیقه بیدار میشه یه قلپ شیر میخوره غرغر میکنه باز می‌خوابه این باعث می شود منم تا صبح بشینم روزم نخوابم 

حالا سوالم اینه آیا واقعا کولیک تموم میشه؟؟؟ آیا با تموم شدن کولیک خواب شبانه سنگین تر میشه؟ 

منطورم 6ماه هست 

رفلاکس هم خدارو شکر نداره 

پدی لاکت هم میخوره 

وزن گیری اش هم میگن خوبه 

ولی بی قرار هست شب بیدار هست 

بخدا داغونم خونه مادرم هستم 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسرم وقتی کوچیک بود کولیک داشت خیلی دکتر بردم یه بار داروخانه یه قطره داد معجزه کرد خیلی خوب بود قطر ...

گرفتم خواهر جواب نمیده 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
پسرم وقتی کوچیک بود کولیک داشت خیلی دکتر بردم یه بار داروخانه یه قطره داد معجزه کرد خیلی خوب بود قطر ...

از چند ماهگی خوب شد خوابش خوب بود؟ 

من جفت بچه هام بودن دخترم هم‌کولیک داشن هم رفلاکس. میگذره حتما کمک داشته باش ی کم که استراحت کنی آرامش داشته باشی بچه هم‌آرومتر میشه استرس شما به بچه هم انتقال میکنه. اگه شیر خودتون رو میخوره سعی کن غذاهای سرد ونفاخ و سنگین کمتر بخور بچه بتونه راحت‌تر هضم کنه شکمشو گرم نگه داره کمتر شیر بده دفعات شیر دهی رابیشتر کن.باپاهاش  به حالت دوچرخه آروم ورزش کن. تا میتونی بهش محبت کن 

مننننننن

مننننننننن

شب و روزم یکی بود

یه جوری جیغ می کشید نفسش:می رفت فقط لاید تو خونه راه میرفتم‌ همزمان تکون تکونش میدادم

چهار ماه تمام بعدش کمممم کمممم بهتر شد 

پلکام ورم کرده بود از بی خوابی 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
از چند ماهگی خوب شد خوابش خوب بود؟

بستگی داره. اوجش تا 4 ماهه. اما تا 3 سال هم میتونه درگیر باشه.

دوقلوهای من تا دو سال و نیم . تا صبح نخوابیدن. فکر کن. صبح هم باید ساعت 7 سرکار بودم. ببین دیگه چی کشیدم

دختر و پسر من دو تاشون کولیک داشتن

از ۲۰ روز شروع میشه تا ۲ یا ۳ ماه

شبی ۲ تا ۳ ساعت پشت سر هم یه ریز گریه میکنن

فقط باید بگذره

قطره ها آنچنان تاثیری فکر نکنم داشته باشه

پسر من توی طول روز به سختی می خوابید

از این گهواره ننویی ها گرفتم عالی بود،عالییی

ولی اون دو سه ساعت کولیک رو در هر صورت داشت

2810