2777
2789
عنوان

بهار و روزایی که گذشت و عکس🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 34 پست
دورت بگردم کاری نکردم که 💖💖عشق منی تووو قشنگم 😘😘😘🫂🫂🫂

خیلی کارا کردی دستت دردنکنه😘😘

و مهم تر تو اون روزها پیشم بودی😘😘

مرسی قلبم💋🫂❤️

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

نه نامزدم😁

من فکر میکردم چند تا بچه بزرگم دارین انقد که تاپیکاتون در مورد غذاو  آشپزی کردنو کدبانو طور بود😅💔

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیا ب افتخار برگشت دوباره تو دوست قشنگم، ناپلئونی درست کردم و رولت🥰😍😘🤩

وای خدای من چقد عالیه😍😍😍😍😍

ترنج جان تو اینا نشون من بده تا آشپزخونه بترکونم😅😅😅😅😅😅

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

من فکر میکردم چند تا بچه بزرگم دارین انقد که تاپیکاتون در مورد غذاو آشپزی کردنو کدبانو طور بود😅💔

نه بابا🤦‍♀️😅

سلام❤️خوش اومدی عزیزم🌹

سلام خوشگلممم😍😘❤️مرسی فداتشم❤️❤️😘😘

فداات بمونی برام قشنگِ مهربونم😍😍😘😘💗💗🥰

همچنین تو قشنگم❤️😘🫂💋عشق منی❤️😘🫂💋

وای خدای من چقد عالیه😍😍😍😍😍ترنج جان تو اینا نشون من بده تا آشپزخونه بترکونم😅😅😅😅😅😅

قربونت برم 😁😂🤣😍🥰 تو هنرمندی و خوش سلیقه

دلم‌ واست تنگ شده بودا

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
قربونت برم 😁😂🤣😍🥰 تو هنرمندی و خوش سلیقهدلم‌ واست تنگ شده بودا

بخدا😅 عمرا😅 اگه اینجوری درست کنم‌😅😅😅🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🙈🙈🙈

من این شیرینی درست کنم خانوادم کل محله رو شیرینی میدن😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

منم دلم خیلی واست تنگ شده بود🫂😘❤️

ولی این تایمی که به خودم دادم واقعا حالمو خوب کرد واقعا حرفای سنگینی بود...

بخدا😅 عمرا😅 اگه اینجوری درست کنم‌😅😅😅🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🙈🙈🙈من این شیرینی درست کنم خانوادم کل محله ...

فداااات بشم خداروشکر ک الان خوب و سرحالی😍😍🥰🥰😘😘

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
فداااات بشم خداروشکر ک الان خوب و سرحالی😍😍🥰🥰😘😘

اره دیگه گذشت‌‌‌‌...

الان فوق العاده ام 😁🥰مرسی فداتشم💋💋🫂🫂😘😘❤️❤️❤️

اره دیگه گذشت‌‌‌‌...الان فوق العاده ام 😁🥰مرسی فداتشم💋💋🫂🫂😘😘❤️❤️❤️

😍🥰😘🤩🫂

2810