2777
2789

اونایی که تا سن ۱۸ سالگی توی یه دبیرستان خوب درس میخونن و اغلب نمراتشون زیر بیست نمیشه و بعد وقتی دبیرستانشون تموم شد به خودشون استراحت میدن تا ببینن واسه بعدش چیکار کنن

یا اون دسته ای که سو سو هستن یعنی هم تا یه حدی درس میخونن هم یکمی به بقیه کاراشون میرسن و  تفریح هم میکنن . یعنی تو دو ساعت یه چند تا درس میخونن یه ساعت هم زبان یا یه چیز دیگه بقیش هم دیگه استراحت و تفریح

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دسته‌ی دوم

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
خب شاید بعدش نتونستن نمره خوبی بیارن یا دانشگاه خوبی قبول شن

من تو محدوده‌ی دبیرستان گفتم کار درستیه..

الانم که همه میتونن دانشگاه برن دیگه ، کلی رشته با سوابق دولتی هست و آزاد و پیام نورم هست..

دسته اولم شاید نصفشون رشته های تاپ قبول شن چون کلا کنکور بحثش با نمره خوب گرفتن تو دبیرستان متفاوته.

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮

دسته دوم چون همه چیز درس نیست .یادمه سال آخر دبیرستان بعد سه ماه که مدرک دیپلم آماده شد رفتیم از مدرسه گرفتمش یه نگاه بهش انداختم وگفتم برا این یه تیکه کاغذ ۱۲ سال اینقدر زحمت کشیدم درحالی که ۳ماه بیشتر از تموم شدن مدرسه نمی‌گذشت تقریبا نصف بیشتر درس ومبحث ها بخصوص فیزیک و ریاضی هم فراموش کرده بودم کلی نشستم  گریه کردم .تازه اونجا فهمیدم کاش در کنار درس مهارت وحرفه های دیگه هم به صورت حرفه ای یادمیگرفتم یا حداقل آشپزی وخونه داری خوبی بلد بودم 

دسته دوم چون همه چیز درس نیست .یادمه سال آخر دبیرستان بعد سه ماه که مدرک دیپلم آماده شد رفتیم از مدر ...

خب بعدش یعنی نتونستی ازش استفاده کنی☹️ولی راست میگی این همه میخونی تا تازه بعد دانشگاهم باید بری

دانشگاه ازاد و پیام نور واقعا بده یا الکی اسمش بد در رفته؟

پیام نور که چون خودخوانه و سوالات تستی هر کی خودش بیاد یاد بگیره درس میخونه ، هر کیم فقط مدرک بخواد بالاخره ۸ نمره کلاسی هست با تحقیقی چیزی چندتا تست شانسی هم بزنه تمومه.

آزاد با یکم اختلاف بهتره.. ولی خب

خب بعدش یعنی نتونستی ازش استفاده کنی☹️ولی راست میگی این همه میخونی تا تازه بعد دانشگاهم باید بری

تنها استفاده اش این بوده رفتم دانشگاه البته منظورم این نیست  که تحصیلات بده یا بی فایده است ولی واقعا برادمن یکی آنجور که باید به کارم نیومد.بخصوص اینکه شاغل هم‌نیستم بیشتر آزار دهنده است .همیشه هم حتی تو دوران دبستان با سن اینو میگفتم برا این درسا هیچ احتیاج نیست آنقدر بریم مدرسه میشه تو زمان کوتاه تری هم اینا رو بهمون یاد بدن آنقدر وقتمون تلف نکنن .برا شما هم ازمن به تو نصیحت حتما حتمادرکنار درس دنبال کسب یه مهارت به صورت حرفه ای برو تک بعدی کار نکن