2777
2789
عنوان

اون دنیا رو چطور تصور می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 79 پست
بله ، فقط به نظر تو وقتی به یادشون می افتیم ، اونا هم به یاد ما می افتن ؟ مثلا وقتی دعا می کنیم ، چی ...

فکر نمیکنم اونا چیزی از این دنیا یادشون باشه همانطور ک ما متولدمیشیم چیزی یادمون نیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جسم نداریم ، با روح غذا میخوریم ؟ اصلا روح بی جسم چی میشه ، فقط یه احساس میشیم بدون دست و پا و چشم؟ ...

تصور کردم تو توی خوابات دستو پا نداری؟

دستو پا همه چی داریم

من حس میکنم روح ما گرسنه نمیشه نیاز به غذا نداریم اون دنیا فقط واسه لذتش مثلا نهری از شیر عسله مثلا شاید بریم تست کنیم 

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
تصور کردم تو توی خوابات دستو پا نداری؟دستو پا همه چی داریممن حس میکنم روح ما گرسنه نمیشه نیاز به غذا ...

چی بگم ، شاید شبیه خواب باشه،  به قول مولوی 

آن تویی که بی بدن داری بدن

پس مترس از جسم ، جان بیرون شدن

به نظرم یه جسمی شبیه اونی که تو خواب می بینیم باشه . ولی فرق کنه .

خیلی پیچیده هست و در توان درک بشر نیست .

تصور کن خودتو مثلا اگه الان ۲۰ سال داری ، ۳۰ سال پیش عناصر الان تو ، تو طبیعت پخش بودن ، چه نیرویی اونها رو کنار هم چیده و تو رو درست کرده ! 

باز به قول مولوی 

تو نطفه بودی خون شدی 

وانگه چنین موزون شدی 

پیش من آ، ای آدمی تا زینت نیکوتر کنم ! 

آب دون پایه ای که از خیال شهوت جاری میشه ، تبدیل به موجود زیبایی مثل انسان میشه ، چشم و گوش ظاهر میشه ، و درک حاصل میشه و یک نظم پیچیده ای مثل تو به وجود میاد ، اما این نظم زیبا مثل تو مدتی بعد دوباره دوباره دگرگون شده و عناصر دوباره بر میگردن و ما بقیه رو نمیدونیم .‌خیلی پیچیده هست