2777
2789
عنوان

فوری فورق متاهلا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 66 پست
دیگه تقریبا دستمون اومده اینچیزاولی خب الان تو این مقطع حساس بگید چ کار کنم بقیش و میام با همفکری شم ...

خب بهش قول بده از این حساسیت های الکی دست میکشی بزار اونم وقتی میاد خونه آرامش داشته باشه بخدا با این رفتارا فقط بیشتر دورش میکنی از خودت مردی اگه توی خونه پیش زنش آرامش داشته باشه عاشقانه دوسش داشته باشه حتی اگه هزار تا زن دیگه هم دورشو بگیرن بازم خیانت نمیکنه پس بیخیال زندگیتونو بکنید شما که نمیتونی ۲۴ ساعته دنبال شوهرت باشی که کاری نکنه بخواد کاری کنه میکنه پس بیخیال فقط سعی کن باهاش قشنگ حرف بزنی و قول بدی که بهتر زندگی رو درست میکنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی دوست داری رفتار و شکایی‌ ک به همسرت داری شوهرت به شما داشته باشه مدام زیر ذره بین شک و تردید شما رو قرار بده ....وا بده عزیزم نزار به مو برسه و پاره بشه بعدا ترمیم نخواهد شد 

اسی دوست داری رفتار و شکایی‌ ک به همسرت داری شوهرت به شما داشته باشه مدام زیر ذره بین شک و تردید شما ...

نه اصلا دوست ندارم

پس چه طوری زیر پوستی هوای زندگیم و داشته باشم

اصلا سیاست ندارم

همش میترسم چارچوب هارو رعایت نکنه

مگه زندگی مجلس خبرگان  که رفتار و گفتار توی چهار چوب باشه مگه شوهرت  پیغمبره انسان جایز الخطاست 

اونی که بخواد خیانت کنه قفل و زنجیرشم کنی بازم میکنه اونی که ذاتش خوب باشه نمیکنه 

گیر دادن و پاپیچ شدن فقط شوهرت رو دل زده میکنه که کرده ولش کن 

از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود ؟؟؟؟                به کجا میروم آخر ننمایی وطنم                          خداوندا مرا آن ده که آن به  
خب بهش الان چه پیامی بدم یا چه کاری بکنم؟میفهمم

بهش بگو ازین به بعد دیگه من دعوا نمیکنم سکوت میکنم ناراحتیت رو میبینم قلبم درد میگیره 

تو تمام منی.  اینقدر من دوستت دارم خودمم بیشتر از همه اذیتت میکنم 

حالم از تو بدتره که نمیتونم حالتو خوب کنم

میخوام جبران کنم بیا با هم درستش کنیم 

من خار به چشمم بره به پای تو نره. خدا میدونه نمیخوتم اذیتت کنم.  دوست داشتن زیادی کار دستم داد.  

ببین عزیزم الان فقط کلمات میتونن شوهرت رو برگردونن. 

الان دیگه وقت پررو میشه به من چه ولش کن و اینا نیست

الان باید. با زبونت مار رو از سوراخ بکشی بیرون

باید اینقدر قربون صدقش بری و متنای قشنگ براش بفرستی که نرم بشه بیاد بیرون

ولی حواست باشه جوگیر نشی به خودت توهین کنی.  صرفا از رفتاری که داری اظهار ندامت کن نه چیز دیگه

مگه زندگی مجلس خبرگان که رفتار و گفتار توی چهار چوب باشه مگه شوهرت پیغمبره انسان جایز الخطاست اونی ...

این پیامو ده بار بخون و روزی ده بار باخودت تکرار کن.  اونی که بخواد خیانت کنه غل و زنجیرشم کنی خیانت میکنه

تاپیکهای قبلیتون رو خوندم شما ذهنتون شلوغه و مدام اتفاق های ناگوار رو تجسم میکنین به همین دلیله ک شکاک شدین یا بهتر بگم حساسیت زیادی به خرج میدین.

ببین عزیزم در رابطه با این تاپیکت مردها از بازجویی شدن و مدام کنترل شدن خوششون نمیاد نه تنها آقایون حتی خود خانما هم از اینکه مدام همسرشون بگه کجایی چیکار میکنی چرا پیام ندادی چرا غذا فلان جوره چرا خونه اینجوریه و ... خوششون نمیاد شما خودتو بزار جای همسرت یکی مدام چکت کنه خوشت میاد؟

متاسفم که اینو میگم ولی خستش کردی و داری از خودت دورش میکنی؛ اینکه همش باید برات دلیل بیاره خودشو اثبات کنه مدرک بیاره اعصابشو ناراحت کرده خارج از توان و تحملشه.

به نظر من اون تایمی ک رو همسرت میخوای کلیک کنی سرتو گرم کن، آشپزی کن، خیاطی کن، بافتنی بباف، برو دیدن اقوام کلی کار میتونی انجام بدی.

امیدوارم زندگیتون بهتر بشه🌱

تنها جوری که باهام اوکی میشد همین بود😑

ببین زندگی رو اینجوری نمیشه هواش رو داشت شوهرت رو رها کن هیچی دست تو نیست نمیشه که بیچاره رو زندانی کنی

من شوهرم تیپ نداشت زنش شدم اینقد خوشتیپش کردم و باکلاس خودش میگه نمیترسی زنا بهم چراغ سبز نشون بدن میگم نه چون تورو خوب میشناسم 

سیاست به خرج بده

این پیامو ده بار بخون و روزی ده بار باخودت تکرار کن. اونی که بخواد خیانت کنه غل و زنجیرشم کنی خیانت ...

بله منم همینو گفتم 🫠

از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود ؟؟؟؟                به کجا میروم آخر ننمایی وطنم                          خداوندا مرا آن ده که آن به  
2810