2777
2789

(درسته یکم طولانیه ولی میشه راهنماییم کنین)بچه ها من چون هدفم پزشکیه ما دو سه سال پیش وضعیت مالی مون خوب نبود ولی من برای کلاسهای کنکوری اون موقع ۳۰ تومن دادم همین باعث شد تو خونمون بحث شدیدی پیش بیاد از اون موقع مامانم با کوچکترین بهونه منو از ته قلب نفرین می‌کنه خودشم میگه از ته قلب نفرینت میکنم در حالی که من هیچ بدی بهشون نکردم برعکس همیشه دعای خوشبختی برای خواهرم میکنن وقتی از بیرون میایم پدر و مادرم با من فقط یه سلام خشک میکنن یادم نمیاد کی بغلم کردن ولی وقتی خواهرم از بیرون میاد بوس و بغلش میکنن همیشه بهترین خوراکی ها رو واسه خواهرم میخرن بهترین مدرسه ثبت نامش میکنن همیشه دعای عاقبت بخیری واسش میکنن اونقدر بهم محبت نکردن رفتم گدایی محبت پسر مردم رو کردم از وقتی فهمیدن من با یه پسری یک سال و نیم دوست بودم بیشتر لج کردن همیشه مامانم میگه الهی بعد ازدواج همیشه گریه کنی الهی شوهرت بهت خیانت کنه الهی یه روز خوش نبینی الهی بچه هات عیاش و معتاد بشن و جدی جدی هم نفرین می‌کنه برای همین تصمیم گرفتم هیچوقت ازدواج نکنم به نظرتون چی باعث میشه پدر و مادر به دو فرزند دیدگاه متفاوتی داشته باشن؟

خیلی منو اذیت میکنن به حدی که دکتر بهشون گفت اگه بیشتر از حد معمول دخترتون رو عصبانی کنین می‌تونه قلبش منجر به ایست قلبی بشه اونقدر که اذیتم کردن افسردگی و مشکلات قلبی و روانی گرفتم

قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانم منم همینطور الان نابود شدم زندگی واسم جهنمه

والا چی بگم اونقدری که مامانم منو نفرین کرد زندگیم بهشت هم بود الان با اون همه نفرین هاش سیاه شده همشون هم بی دلیل

قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:

ببخشید ولی حالم بهم خورد از مامانت چرا نمیری خوابگاه از دستش راحت شی؟

نه در کل هم پدرم هم مادرم همیشه خواهرم رو تو ناز و نعمت بزرگ کردن 

ولی منو اذیت میکنن خیلی زیاد 

پشت کنکوریم انشالله میرم

عزیزم برو پیش تراپیستمامانتم بگو برهبا یه اشنا مورد اعتماد صحبت کن تا مامانتو سر به راه کنهچند ساله ...

متاسفانه اصلا نمیره پیش روانپزشک و مشاوره و دکتر اعصاب 

یک ساله عزیزم

نه در کل هم پدرم هم مادرم همیشه خواهرم رو تو ناز و نعمت بزرگ کردن ولی منو اذیت میکنن خیلی زیاد پشت ک ...

یعنی چی که در کل پدر مادرت هستن؟؟؟خودت میگی ممکنه ایست قلبی کنی بخاطر اذیتاشون جونت مهم تره یا حرف شنیدن ازشون؟

یعنی چی که در کل پدر مادرت هستن؟؟؟خودت میگی ممکنه ایست قلبی کنی بخاطر اذیتاشون جونت مهم تره یا حرف ش ...

باور می‌کنی ۳ بار حملات عصبی شدید بهم دست داده هر سه بار هم خانوادم اذیتم کردن 

اکثرا اتاقم ولی بنظرم امسال باید صد در صد تلاش کنم پزشکی بیارم برم از دست شوند راحت شم

اذیت نمیکنی؟مامانت مشکل داره اون جدا ولی تو کمی کوتاه بیا

نه اصلا صبح تا شب اتاق دارم درس میخونم

2810