2777
2789
عنوان

اینجا وکیل داریم یا کسی که وارد باشه درمورد صلح نامه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 44 پست
صلح نامه فقط تو دفتر اسناد رسمی نوشته میشه

عجب اینا رو از کجا می آری میگی. چرا چیزی و که بلد نیستی وارد میشی. یعنی ما صلح نامه عادی نداریم؟ 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

صلح نامه در مقابل سند تک برگ تاب مقاوت نداره. نمی تونه خونه رو از شما بگیره

شما اینارو از کجا میاری که میگی صلح نامه اعتبار نداره و اطلاعات غلط میدی؟ 

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب اینا رو از کجا می آری میگی. چرا چیزی و که بلد نیستی وارد میشی. یعنی ما صلح نامه عادی نداریم؟

برای اینکه توی دادگاه اعتبار سند صلح به محضری بودنشه 

سند دست نویس عادی مراحل رسیدگیش فرق داره و همونطور که گفتم امکان انکار و تردید و جعل هست که باید کارشناسی هم بشه و در نهایت باز هم تشخیص اصالت با نظر قاضی هست اما دفترخونه وقتی ثبت میشه یعنی سند متوجه کلام باش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شعورم چیز خوببه که تو نداری در ضمن ادب هم نداری جمله ای که خودم رو گفتم اومدی میگی بعد میگی من متوجه ...

اولا توهین نکن توهین جرمه.دوما همسر قاضی بودن دلیل نمیشه که شما یا همسرتون همه چیو بدونین. سوما جایی بنام دادگاه انتظامی قضات هست که به تخلفات قضات به جد رسیدگی میشه و منم در جایگاهی هستم که اتفاقا از قضات متخلف شکایت میکنم و   در طبقه همکف دیوان عالی کشورتهران خیابان خیام  به تخلفاتشون رسیدگی میشه. و اگر کسی هم به دروغ غصب عنوان کنه بگه پلیسم قاضیم باز این یه جرم دیگری است متوجه باشین. 

برای اینکه توی دادگاه اعتبار سند صلح به محضری بودنشه سند دست نویس عادی مراحل رسیدگیش فرق داره و همون ...

نوشته هاتو بخون بعد حرف بزن. در نوشته صدر الزکرت نوشتی ادعای انکار تردید. جعل و که مهمه ننوشتی. 

اولا توهین نکن توهین جرمه.دوما همسر قاضی بودن دلیل نمیشه که شما یا همسرتون همه چیو بدونین. سوما جایی ...

کلا حرفات چرته حالتم خوب نیست معلومم نیست چی میگی شما که ادعای سوادت میشه اول برو مطالعه کن که سند صلح چیه و اعتبارش چیه بعد بیا نظر بده اگر هم شغلت به این چیزا مربوط میشد میدونستی صلح چی هست .... همسرمم تو شغلش که قصاوت هست خیلی هم سواد داره به شما هم ربطی نداره ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اونی که بین خودشون نوشته بشه امکان جعل و تردید و انکار درش هست و تشخیص اعتبارش با قاضیه اونی که تو د ...

اینجا دقیقا عنوان شده امکان جعل!!!! درست نمیخونی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نوشته هاتو بخون بعد حرف بزن. در نوشته صدر الزکرت نوشتی ادعای انکار تردید. جعل و که مهمه ننوشتی.

جعل رو هم نوشتم شما چشمات خوب نمیبینه برگرد دوباره بخون تا متوجه کلام بشی انقدر حرف بی ربط نزنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شما درست بخون بعد حرف بزن....کامنت من اینه که شما چشات درست نمیبینه 

که بین خودشون نوشته بشه امکان جعل و تردید و انکار درش هست و تشخیص اعتبارش با قاضیه اونی که تو دفتر اسناد تنظیم میشه سندیت داره 

من باید بگم کجا صلح کردن!!؟؟؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جعل رو هم نوشتم شما چشمات خوب نمیبینه برگرد دوباره بخون تا متوجه کلام بشی انقدر حرف بی ربط نزنی

دیگه مزاحم نشو. برو پی کارت. حرف نزن ساکت شو. خاموش باش. 

دیگه مزاحم نشو. برو پی کارت. حرف نزن ساکت شو. خاموش باش.

شما وقت بذار هم واسه چشات که خوب ببینی هم واسه مغزت که خوب بفهمی هم واسه ادب و زبونت که بفهمی چی میگی و کجا میگی و به کی میگی .... 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینکه اون دیر اقدام کرده بحثش جداست ولی اینکه در زمان حیات اون شخص صلح نامه گرفته تاریخ اون صلح نامه ...

عزیزم من متوجه نشدم یعنی الان نمیتونه کاری کنه؟

کاربری دست دونفره...
شما وقت بذار هم واسه چشات که خوب ببینی هم واسه مغزت که خوب بفهمی هم واسه ادب و زبونت که بفهمی چی میگ ...

حرفتو زدی تموم شد.. . حالا  برو دیگه. حتی یک پیامتو نبینم. مزاحم نشو. وقتمو نگیر. 

عزیزم من متوجه نشدم یعنی الان نمیتونه کاری کنه؟

ببین گلم صلح نامه یک جور سند هست که شخص در زمان حیاتش میاد انجام میده تا بعد از فوتش اون ملک رو به اون شخصی که صلح کرده بده و دقیقا اعتبار صلح نامه یا صلح عمرا از زمانی شروع میشه که شخص فوت کنه البته میتونه اگر شرط خیار رو گذاشته باشه میتونه پس از امضا صلح اون صلح نامه رو باطل کنه شما برای اطمینان بیشتر اول متن اون صلح نامه رو بخونید و اگر تو اسناد رسمی انجام شده باشه ببینید پس از اون متوفی باطلش کرده یا نکرده اگر فرض بر صحت و ابطال نشدن اون صلح باشه بله میتونه پس بگیره چون در اصل پس از فوت اون شخص متصالح یعنی همین شخصی که صلح نامه دستشه مالک اون ملک به حساب میاد و میتونه تمامی معاملات صورت گرفته رو باطل کنه 

یه جا هم گفتین که فرد متوفی بیماری و اینا داشته اگر ثابت کنید که زوال عقل از قبل از تاریخ اون صلح نامه باشه به خاطر داشتن زوال عقل هر معامله و سندی که متوفی کرده باشه میشه باطل کرد اما به شرط اینکه تاریخ قبل از سندها باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810