2777
2789
عنوان

اینجا وکیل داریم یا کسی که وارد باشه درمورد صلح نامه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 44 پست
صلح نامه اعتبار هر سندی رو از بین می‌بره. چه اقدامی باید میکرد؟ خب خیالش راحت بود دیگه تقسیم ترکه ان ...

خونه تقسیم شده بین ورثه و یکی از وراث سهم بقیه رو خریده،الان همه باید پرداخت کنن یا از همون یه نفری که صاحب کل خونس گرفته میشه؟

کاربری دست دونفره...
ولی اون مرحوم زمانی که صلح نامه داده به اون طرف مشکل روانی داشته حتی به دلیل خودکشی فوت کرده،در این ...

دکتر تایید کرده مشکل روانیش رو؟ اگه اره، گواهی پزشک رو ضمیمه دادخواست کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه تقسیم شده بین ورثه و یکی از وراث سهم بقیه رو خریده،الان همه باید پرداخت کنن یا از همون یه نفری ...

همون صاحب خونه باید اون اموال رو برگردونه و بقیه وراث باید پول صاحب خونه رو بهش برگردونن. همون پولی رو که بابت فروش اون خونه یا زمین دریافت کردند رو باید به صاحب خونه برگردونن

صلح نامه فقط تو دفتر اسناد رسمی نوشته میشه

نه صلح نامه ی عادی هم داریم. تو خونه تو مسجد تو کوچه و... نوشته میشه.شما بهم آموزش نده. فقط بگو صلح نامه کجا تنظیم شده. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

عزیزم ۳ سال از فوت شخص میگذره و ما سند تک برگ داریم چرا الان اقدام کرده بعد ۳ سال؟؟!!

اینکه اون دیر اقدام کرده بحثش جداست ولی اینکه در زمان حیات اون شخص صلح نامه گرفته تاریخ اون صلح نامه به سند شما اقدم هست و اینکه شما بعد از فوت اون شخص سند زدین و در اصل اون شخص متوفی دیگه پس از فوتش طبق اون صلح نامه صاحب اون ملک محسوب نمیشه

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه صلح نامه ی عادی هم داریم. تو خونه تو مسجد تو کوچه و... نوشته میشه.شما بهم آموزش نده. فقط بگو صلح ...

اونی که بین خودشون نوشته بشه امکان جعل و تردید و انکار درش هست و تشخیص اعتبارش با قاضیه اونی که تو دفتر اسناد تنظیم میشه سندیت داره 

من باید بگم کجا صلح کردن!!؟؟؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اونی که بین خودشون نوشته بشه امکان جعل و تردید و انکار درش هست و تشخیص اعتبارش با قاضیه اونی که تو د ...

اونی که بین خودشون نوشتن قابلیت انکار تردید ادعای جعل هست. و فقط قابل استناد بین طرفین و در برابر اشخاص ثالث که شما باشی قابل استناد نیست. اما تو دفتر خانه تنطیم بشه. فقط قابلیت ادعای جعل داره وقابل استناد در برابر همه حتی اشخاص ثالث داره. 

اونی که بین خودشون نوشتن قابلیت انکار تردید ادعای جعل هست. و فقط قابل استناد بین طرفین و در برابر اش ...

حالت خوبه منم همین و عرض کردم خدمت استارتر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حال تو خوب نیست. مزاحم وقتم نشو. یه چیزایی همین جوری یاد گرفتی و تکرار میکنی. متنو با دقت بخون 1000 بار تا متوجه تفاوتش بشی و سفسطه نکنی. تو هنوز تفاوت اجرایی سند رسمی و عادی و تو محکمه بلد نیستی. 

در موضوعی که اطلاعات کافی نداری وارد نشو این حق الناسه.. با حرفت ممکنه طرف بره کلی هزینه کنه بعدم هیچی نشه. 

حال تو خوب نیست. مزاحم وقتم نشو. یه چیزایی همین جوری یاد گرفتی و تکرار میکنی. متنو با دقت بخون 1000 ...

شعورم چیز خوببه که تو نداری در ضمن ادب هم نداری 

جمله ای که خودم رو گفتم اومدی میگی بعد میگی من متوجه نیستم من همسرم قاضیه و سالی هزارتا اینجور پرونده داره شما یه سر برو دادگاه ببین روند کار چیه صلح نوشته عادی با سند صلحی که تو دفترخانه تنظیم بشه کلی فرقشه اینو دیگه همه میدونن وقت نداری ریپلای نکن چرت هم نگو یکم سوادتو بالاببر و روند کار رو یاد بگیر تا متوجه اعتبار سند رسمی و عادی و مراحل رسیدگیش بشی  

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810