2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من رشتم شبکه و نرم افزاره تو فنی کلا سرت ازاده من بجز رشتم دارم ورزشمو و کلاس زبانمو و تفریحاتمم رشتمم کنکور داره
حسابداری راحت ترم هسته کنکورم ندارن شرط معدل نگرانی برای قبولی و کنکورم ندارن 

پرستاری معلمی حسابداری

برای حسابداری ریاضی رشته بهتری (خودم حسابرسم)

اما پرستاری اگه تصمیم برای مهاجرت نداری رشته خوبی نیست کار و حقوقش به هم نمی خوره

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
حرف مردم برا خانوادت مهمه تو ببین عرضه ی کدومو داری ببخشین رک گفتم

درسم خوبه یعنی مشکلی ندارم همیشه نمرهام از همه بیشتر بوده ولی بین انسانی تجربی واقعن موندم از ی طرفم از خون و ...اینا خوشم نمیاد ولی نمی‌دونم چیکار کنم

ولی بیشتر حسابدارا بیکارن

کی گفته؟؟؟؟؟

الان اداره ما سال دیگه 300تا حسابرس فوق لیسانس میخواد همکارهام دائمک دارن آزمون ها مختلف میدن می ذارند میروند حسابداربیکار؟؟؟؟؟

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

چرا به ریاضی فکر نمی‌کنی؟

برو کامپیوتر بخون. خیلی بهتر از حسابداری.

تجربی رقابت زیاده و الکی باید سر رشته هایی که هیچ کس دوست ند آره ولی مد هست بجنگق.

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 
چرا به ریاضی فکر نمی‌کنی؟برو کامپیوتر بخون. خیلی بهتر از حسابداری.تجربی رقابت زیاده و الکی باید سر ر ...

میگن ریاضی بدرد دختر نمیخوره آخرش معلوم نیست کار گیر بیاد یا نه ولی معلمی پرستاری همیشه براشون کار هست

چرا گلم ؟رسته کامپیوتر و حسابداریش ک دیدم خیلیا راضین ،

واسه کنکورش اول باید کاردانی بری بعد کارشناسی یعنی واسه یه لیسانس بازد ۲ بار کنکور بدی.سطح دانشگاهش اصلا در حد دانشگاههایی که واسه بچه های نظری هست نیست. محدودیت دانشگاه هم داره اکثرا یا دانشگاه آزاد میرن یا غیرانتفاعی.من که اصلا راضی نبودم واسه بچه هایی که خیلی درسخون نیستن خوبه

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید
میگن ریاضی بدرد دختر نمیخوره آخرش معلوم نیست کار گیر بیاد یا نه ولی معلمی پرستاری همیشه براشون کار ه ...

این می‌گن ها اشتباهه. 

اولا که همون معلمی و حسابداری رو از ریاضی هم می‌شه رفت.

بعدم تو به من بگو چرا مهندسی کامپیوتر مناسب دختر نیست ولی حسابداری هست؟ شما مهندس کامپیوتر بشی ۱۰ برابر یک حسابدار فرصت شغلی و توانایی و حقوق داری.

من خودم ریاضی بودم و خب کل کلاسمون. هر کسی درسخون و قوی بود شغل خوبی داره. 

دخترا رو الکی از ریاضی می‌ترسانند. همه سرازیر می‌شن تجربی و تو رقابت بالا بدتر بعد از دو سال خوندن به یه رشته ای که براش کاری هم نیست راضی می‌شن.

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 
2810