2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی به یه خوراکی و دور هم جمع شدن ملت هم حسودی میکنین بابا شماها خیلی خوبین😐

حسودی چیه، خب سوال پیش میاد دیگه، دو نفر گفتن عکس و قبلا دیدن در حالی که اینطور که به نظر می‌رسید  واسه ناهار امروزه 

اونجا بدتر شد که باز اومد گفت عکس خودم بوده، میدونم دونستن یا ندونستنش هیچ تأثیری توی زندگیمون نداره اما واقعا برای شما سوال نیمشه؟ یه چاله تو ذهنتون ایجاد نمیشه؟ 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
منظورش اینه که محتوای توی ظرف ها فرق داره 😑😐😂

ینی انقد شبیه بودن 😅🥴

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
حسودی چیه، خب سوال پیش میاد دیگه، دو نفر گفتن عکس و قبلا دیدن در حالی که اینطور که به نظر می‌رسید و ...

عزیزم 

خب ظرف هام یکیه اپنم یکیه فقط خوردنیا یه سریش فرق داره 

تاپیکای قبلم‌و میتونی ببینی که عکس گذاشتم 

عزیزم خب ظرف هام یکیه اپنم یکیه فقط خوردنیا یه سریش فرق داره تاپیکای قبلم‌و میتونی ببینی که عکس گذاش ...

اهاااا الان متوجه شدمممم، مررسی🙈🙈🙈