2777
2789
عنوان

آی دخترای شهری

199 بازدید | 32 پست

راضی هستید با یک پسر شاغل در شهر که خانوادش در یک روستای دور افتاده زندگی می کنه و خود پسر هم همونجا بزرگ شده ازدواج کنید؟ تو رو خدا نگید توهین به روستایی ، من خودم روستایی هستم، فقط راستشو بگید خواهشا ! 

به هر حال رفت و آمد هست ، مثلا خجالت می کشید به دوستاتون بگید که الان تو روستای فلان هستم و خوب مجبورید چندوقت هایی هم اونجا باشید.

اصلا نتیجه این ازدواج چطوری میشه؟

اگه پسر ارزششو داشته با‌شه بله

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی به تحصیلات واخلاق وموقعیت شغلی واجتماعی پسر داره 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

بستگی به خونوادش داره اگر واقعا خیلی باهامون اختلاف فرهنگی داشته باشن،نه

ولی اگر مثل خودمون باشن ولی فقط تو روستا باشن مشکلی ندارم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

اگر قرار باشه اونجا زندگی کنم هرگز اونم چون امکانات نداره اما برای گاهی سر زدن چه مشکلی داره اول روستا بوده که شهر اومده

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱

اصلا ب موقعیت مکانی نگاه نکن

اول ببین خانوادش چطورن؟ با عروس چطورن؟ زن رو حقیر و کوچیک نشمرن و مرد رو خدای احد و واحد..

دوم درآمد و خونه ماشینش چطوره؟ میتونه یه زندگی نرمال رو فراهم کنه؟؟

سوم اخلاقش چطوره؟ ازینا نباشه ک بگه زن نباید بخنده و زن نباید تو جمع حرف بزنه و فلان

خیلی روستایی ها رو میشناسیم هممون ک اونقدر با عروس و دامادشون خوبن و احترام میذارن ک نگم

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
2810