سلام..پسرم هفت سال و چهار ماهش هست کلاس دومه..به اندازه کافی بابت قدش که از همسن خودش کوتاه تره ناراحتم و نگاه بقیه زن ها اذیتم میکنه.حالا اینا به کنار...از همون کوچیکی خیلی تو خونه اذیتم کرده.خواهرش رو اذیت میکنه..دروغ زیاد میگه..من یاد ندادم دروغ بگه..ولی مرتب دروغ میگه..وسایل خونه رو کوچیک بود خراب میکرد ولی الان یکی دو ماهه دوباره خرابکاری میکنه..مثلا خمیردندون رو تموم کرده بود که مثلا مسواک میزنه..نخ دندون رو کشیده بود بیرون تا جعبه اش رو برداره..دستمال کاغذی ها رو خیس میکنه تو دستشویی..یا شلوارش رو تو اتاق در میاره جلو خواهرش..حالا اینا کارای خونه اس...تو مدرسه خوب بود پارسال چون دوستی نداشت..امسال با یه پسر خیلی شلوغ تر از خودش دوست شده..خوشحال بودم که دوست پیدا کرده..ولی انگار دیروز زنگ ورزش با دوستش رفتن تو کیف یه پسری جیش کردن..هردو باهم..امروز زنگ زدن بهم بیام مدرسه خیلی حالم بد بود...گفتن ببر خونه مثلا اخراجه..ولی برای من واقعا اخراج حساب میشه😭😭😭چرا همه پسراشون انقدر عاقل و بالغن..قد بلند..چرا خدا یه پسر مورد دار بهم داده..تازه وضع دستخطش و درسش هم افتضاح..انقدر باهاش کار کردم خسته شدم.دخترم تو کلاس ماشالله شاگرد اوله و نمونه اس این چرا پس اینجوری شده😭
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم هم ژیمیناستیک میره و هم جودو..سه تا مدال داره با حکم...توی ورزش عالیه..استاد عالی داره ازش راض ...
بازم برای بار هزارم دارم میگم باهاش حرف بزن و علت کارشو بپرس
راجب سرویسم بگو عزیزم من. خیلی با مدیر صحبت کردم ولی فکری بحال سرویس نمیکنن. همین. بچه ها که ب کثیفی و تمیزی اهمیت نمیدن باعث شدن. سرویس ها کثیف بشن. ما باید سعی کنیم مث اونا نباشیم. قبل رفتن برو یسرویس که اونجا دچار مشکل نشی اگرم نیاز داشتی. برو از تمیز ترینش استفاده کن و سیفونم بکش که.تو مث بقیه. کثیف طلقی نشی. جیش تنها جاش داخل سرویسه. نه هیچ جای دیگه. اگر جای دیگه این کارو بکنی. فردا. تو مدسه. مسخره میکنن تو رو.برات بد میشه ....
میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها" اما باید اینگونه باشد، "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید" " هیچ کس کامل نیست "
پدرش اصلا میگه من فقط مقصرم..خودش مدام فحشای بد میده مثلا به این و اون..هی میگم اینارو نگو توروخدا ن ...
بفرما
همینه
این کار پدرش باعث شده تو مرحله ی آلتی تثبیت شه که اینطور جیش میکنه و اینا
بزرگ هم بشه خیانت میکنه مدام
حتما روانشناس کودک ببر
بچه بنده خدا طفلک
اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ.خدایا! مرا بهوسیلۀ حلالت از حرامت بینیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بینیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔
اصلا تو خونه اینجوری نیست..اگه اب به لباسش بخوره عوض میکنه..هر روز حمام میره..لباس زیرش همون شورتش ر ...
پس چرا تمام نکات مثبتش رو تو متن اول تایپیکتون. پنهان کردین و اون حرفا رو راجبش زدین دیدن. نکات مثبت بچه ها. خیلی مهمه فرزندشما مث تمام. بچه های دیگه یسری رفتار خوب و یسریراشتباه داره. که ما ب عنوان والد. باید سعی کنیم ب خوبی هاش بال و پر بدیم و اشتباهاتش رو باحوصله و حرف و عمل اصلاح کنیم. قبل ازینکه بزرگ بشن و تبدیل ب خلقیاتشوندبشن
میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها" اما باید اینگونه باشد، "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید" " هیچ کس کامل نیست "
بخاطر همینه بهش زیاد محبت کردم عذاب وجدان شوهرم رو ،من گرفتم اون براش مهم نیست..
روانشناس حلش میکنه
با بازی درمانی
یا هرچی
غصه نخور
بعدا هم ببر دکتر غدد
ولی اسی این خیلی باهوشه
اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ.خدایا! مرا بهوسیلۀ حلالت از حرامت بینیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بینیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔
پس چرا تمام نکات مثبتش رو تو متن اول تایپیکتون. پنهان کردین و اون حرفا رو راجبش زدین دیدن. نکات مثبت ...
چون خیلی ناراحتم ازش..ولی خیلی پسر دلسوزیه.اگه شکلات بدن بهش میاره خونه با خواهرش تقسیم میکنه..بستنی بخریم بدون خواهرش نمیخوره..دراز بکشم برام بالشت و پتو میاره..کسی بیرون آشغال بریزه ناراحت میشه که چرا میریزن..