سلام..پسرم هفت سال و چهار ماهش هست کلاس دومه..به اندازه کافی بابت قدش که از همسن خودش کوتاه تره ناراحتم و نگاه بقیه زن ها اذیتم میکنه.حالا اینا به کنار...از همون کوچیکی خیلی تو خونه اذیتم کرده.خواهرش رو اذیت میکنه..دروغ زیاد میگه..من یاد ندادم دروغ بگه..ولی مرتب دروغ میگه..وسایل خونه رو کوچیک بود خراب میکرد ولی الان یکی دو ماهه دوباره خرابکاری میکنه..مثلا خمیردندون رو تموم کرده بود که مثلا مسواک میزنه..نخ دندون رو کشیده بود بیرون تا جعبه اش رو برداره..دستمال کاغذی ها رو خیس میکنه تو دستشویی..یا شلوارش رو تو اتاق در میاره جلو خواهرش..حالا اینا کارای خونه اس...تو مدرسه خوب بود پارسال چون دوستی نداشت..امسال با یه پسر خیلی شلوغ تر از خودش دوست شده..خوشحال بودم که دوست پیدا کرده..ولی انگار دیروز زنگ ورزش با دوستش رفتن تو کیف یه پسری جیش کردن..هردو باهم..امروز زنگ زدن بهم بیام مدرسه خیلی حالم بد بود...گفتن ببر خونه مثلا اخراجه..ولی برای من واقعا اخراج حساب میشه😭😭😭چرا همه پسراشون انقدر عاقل و بالغن..قد بلند..چرا خدا یه پسر مورد دار بهم داده..تازه وضع دستخطش و درسش هم افتضاح..انقدر باهاش کار کردم خسته شدم.دخترم تو کلاس ماشالله شاگرد اوله و نمونه اس این چرا پس اینجوری شده😭
پرانرژیهنیاز به یه دوست و همراه خوب دارهمن خودم یه پسر دارم ببرش یه باشگاه درست و حسابی از اون مدلی ...
عزیزم هم ژیمیناستیک میره و هم جودو..سه تا مدال داره با حکم...توی ورزش عالیه..استاد عالی داره ازش راضی هستن..یه مشکلی که هر روز میگفت این بود که دستشویی ها تمیز نیستن..خودمم دیدم واقعا خیلی خیلی کثیفه..مدیر اصلا قبول نمیکنه..بچه من میبینه کثیفه نمیره اونجا..وقتی میاد خونه بدو بدو میره که دستشویی دارم..نمیدونم چرا اینجوری کرده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من اومدم اینجا درد و دل کنم نه اینکه شما بخندین..کجا دفاع کردم..شما چه خبر داری از دلم..واقعا متاسفم ...
پسرت هنوز بچس خود ما تا کلاس پنجم مگه بازیگوش نبودیم وکنجکاوی در مورد هر کاری اینم فعلا بچس وتازه وارد مدرسه ومحیط دیگ شده شاید از رو دلتنگی وجدایی خانواده وترس دست به کارهایی بزنه نباید تنبیه کنید با زبان خوش وآرام برخورد کنید
وقتی پیش دبستانی بود یه پسری جیش کرده بود دهن بچه من..حتی خود اون پسر هم قبول کرده بود ولی معلمش هیچکاری نکرد..یعنی همیشه اگه ما شاکی باشیم مدیر هیچکاری نمیکنه..
به نظرم اولین اقدام اینه که از دوستی با اون بچه دست بکشه و براش ممنوع کنید و اقدام بعدی اینه که بهش کمک کنید دوست خوب پیدا کنه. تو همسایگی یا کلاسهایی که میره و ... این کار اخرشم کار بچه گونه بوده و تفسیر زیادی نکنید و رها کنید و در موردش دیگه زیاد پیگیر نباشید.
از کجا میدونی یاد ندادم😭خدا سرت نیاره فقط..پسر نوح رو مگه نشنیدین..بله من نه پیامبرم نه پسرم پسر نو ...
اینکه تا الان یاد دادین یا نه دیگه مهم نیست عزیزم. مهم اینه که متوجه شدین که یاد نگرفته و دوباره باید اموزش ببینه. با هاش حرف بزنید بگید. که جیش نجسه. کثیفه بو میده. باعث بیماری میشه. و باید محل زندگی و وسایلمون. و تمز نگه داریم وگرنه کم کم. همه مارو بخاطر بوی بد و کثیف کاری و ....ازخودشون دور میکنن و تنها میمونیم مث قصه حسنی و...اینا بازبان کودکانه بارها و بارها بگو. تا درضمیر ناخوداگاهش نقش ببنده
میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها" اما باید اینگونه باشد، "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید" " هیچ کس کامل نیست "
اینکه تا الان یاد دادین یا نه دیگه مهم نیست عزیزم. مهم اینه که متوجه شدین که یاد نگرفته و دوباره بای ...
اصلا تو خونه اینجوری نیست..اگه اب به لباسش بخوره عوض میکنه..هر روز حمام میره..لباس زیرش همون شورتش رو تو حمام خودش میشوره و آب میکشه..جلوی من اصلا شورتش رو در نمیاره..جلوی بقیه اصلا لباس عوض نمیکنه...کاراش همه از لجاجت هست..اگه کسی مسخره اش کنه لج میکنه..حقش رو بخورن یا حرف بد بزنن