2777
2789
عنوان

امروز مدیر مدرسه به پسرم گفت اخراجی از مدرسه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1667 بازدید | 124 پست
از کجا میدونی یاد ندادم😭خدا سرت نیاره فقط..پسر نوح رو مگه نشنیدین..بله من نه پیامبرم نه پسرم پسر نو ...

عزیز ناراحت نشو این جا سوءتفاهم و ناراحتی زیاد میشه 

اینجا اومدی کمک بگیری همچین چیزای پیش میاد 

پسرت شلوغه خیلی خیلی بازی گوشه واقعا تحمل برای مادر بیچاره به همه جواب پس بده سخته

معجزه شکر گزاری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هفته پیش یکی هولش داده بود مداد رفته بود چشمش..چشمش قرمز بود رفتم معلم گفتم هیچکاری نکرد برای پسرم.. ...

عزیزم  اول اینکه روی بچه اتون انگ نچسبونیددعیب نزارید. بچه ان. ماها فک میکنیم. که. باید وایسیم کنار اگر کار اشتباه کردن تذکر بدیم. و اونم همون بار اول گوش بگیره و تکرار نکنه 

نه عزیزم. بچه از دوران نوزادی همه چیز رو متوجه میشه. بخاطر همین باید باهاش حرف بزنیم. با حرف زدن. درست و غلط و بهش یاد بدیم. تا بتونه کار درست رو تشخیص بده. نه اینه. اشتباهاتش رو اصلاح کنیم. شمام باهاش حرف بزنید خیلی زیاد حتی اگر الان عمل نکنه تاثیراتش رو دراینده خواهید دید شک نکنید. 

الان همین موضوع چشمش رو اینجور مطرح کنید باخودش بگید 

میبینی وقتی مدام درحال شیطنت باشی وقتی اتفاقی برات می افته کسی بها نمیده چون فک میکنه خودتم. مقصر بودی. وو وقتی کار اشتباهی هم میکنی مقصری. پس همیشه انگشت اتهام ب سمت خودته 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
ببین تو خونه هم خرابکاری میکنه پس خرابکاری و ناراحت کردن بقیه رو دوست داره یا بهتر بگم شاید خود ...

خدا واقعاً به پدر مادراشون صبر بده

با ارامش بتونن این بچه ها رو عاقبت بخیر کنن

به راه درست هدایت کنن

سخته واقعا 

حق داری من نمیتونم همچین بچه ای رو تحمل کنم یاد پسر برادر شوهرم افتادم می‌رفت جیش میکرد تو تشت لباس ها یایبار جیش کرد ب پسر من منم اندازه ده بار بچمو تو حموم کف زدم و شستم آخرش فکر نجس بودن بهم دست میداد

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
ینی از شاشیدن بچت داری دفاع میکنی الان؟😐😂😂همین جور رفتار کردی ک بچت این شده دیگ

من اومدم اینجا درد و دل کنم نه اینکه شما بخندین..کجا دفاع کردم..شما چه خبر داری از دلم..واقعا متاسفم همچین کسانی مثل شما باید سرش بیاد تا بفهمه..زمین گرده

خدایا شکرت🌹🌹🌹

پرانرژیه

نیاز به یه دوست و همراه خوب داره

من خودم یه پسر دارم 

ببرش یه باشگاه درست و حسابی 

از اون مدلی ها که مربیش علاوه بر ورزش به بچه ها اخلاق هم یاد میده

خیلی کمک کننده هست 

پدرش اصلا میگه من فقط مقصرم..خودش مدام فحشای بد میده مثلا به این و اون..هی میگم اینارو نگو توروخدا ن ...

بچه ت خیلی کارهایی ک انجام میده بخاطر استرسی هست که در خانواده از پدر یا مادر میگیره 

از کجا میدونی یاد ندادم😭خدا سرت نیاره فقط..پسر نوح رو مگه نشنیدین..بله من نه پیامبرم نه پسرم پسر نو ...

پسرم دو سالش بود میخواستم از پوشک بگیرم میگفت حق ندایی باید پوشک کنی اگه پوشک نکنی دیش میکنم رو فرش رو خودت رو بابا همه زنددیت رو ندس میکنم   آره بلد نبود بگه نجس میگفت ندس     طفلک پسرت معلومه مادری که فقط نفرین کنه و صورت مسئله پاک کنه با آسمون ریسمون ببافه نتیجش میشه همین    قدر پسرت رو بدون این مدل بچه ها یا میشن بهترین مرد دنیا یا شرورترین حد وسط ندارن فقط تربیت مادره که میتونه ازش ی آقا تختی با حال با معرفت بسازه    یا تبدیلش کنه به.......      

هفته پیش یکی هولش داده بود مداد رفته بود چشمش..چشمش قرمز بود رفتم معلم گفتم هیچکاری نکرد برای پسرم.. ...

ب خاطر رفتارهای درستش تشویق و برای اشتباهاتش جدی. (بدون کتک و اخم و تخم. فقط قیافه جدی. و نداشتن ارتباط چشمی )برخورد کنید. اگر تو جمع رفتار بدی کرد. مث هل دارن و...اونجا. ی تذکر کلی بده بگو بچه درست بازی کنید و اگر این کارو تکرار کنید. ممکنه اسیب ببینید بعدتو خونه بهش بگو. عزیزم این رفتار درست نیست. من پیش بچه ها مستقیم ب خودت نگفتم. وگرنه حواسم بود 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
2810