2777
2789
عنوان

امروز مدیر مدرسه به پسرم گفت اخراجی از مدرسه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1520 بازدید | 124 پست
واقعا پسرا چقد وحشی ان . دخترا چقد آروم وباادبن

نه والا همشون اینجوری نیستن 

تو فامیل ما برعکسه همه پسرا اروم و متین دخترا وحشی و بیشعور 🤣

منظورم بچه هاستاااا ینی تا ۱۰ دوازده سال 🤣🤣

[army]   (:...I could see the sunshine

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی بچه باهوشیه بخدا..سنجش گفتن خیلی باهوشه و امتیاز ویژه گرفته بود..همیشه تو کلاس سرجاش میشینه و ه ...

بچه های خیلی باهوش اگردرست تربیت نشن درآینده خلافکارای ماهری میشن حتماببرمشاورکودک

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
صبح جلوی در مدرسه مادر یکی از بچه ها با بقیه مادرا جمع بودن من اومدم منو نشون داد گفت ایناهاش منم خب ...

باید کفش آهنی پات کنی نیاز به مشاوره داره باید صبوری کنی ودنبال راه حل

لایک نکنید لطفأ 

خیلی بچه باهوشیه بخدا..سنجش گفتن خیلی باهوشه و امتیاز ویژه گرفته بود..همیشه تو کلاس سرجاش میشینه و ه ...

اینکه خیلی بهتره فقط پسرت بازیگوشه ورزشی چیزی بذار انرژیش تخلیه بشه 

ی جور ناله میکنی انگار همین امروز لک لک ها برات آوردنش     خدا این طفل معصوم رو پاک و طاهر ۷ سال پیش تحویلت داد چرا کم گذاشتی یا گذاشتی همسرت کم بزاره؟؟   الان با آه و ناله به کجا میرسی   خودت تنها برو مشاور کودک ازش بخواه یا ت بده چطور تربیتش کنی  مشکل پسرت خیلی اساسیه به این بچه حتی یاد ندادی جیش کثیفه یا نجسه اونوقت بهش میگی مورد دار کوتاه ؟؟ ناشکری کنی خدا.........

هفته پیش یکی هولش داده بود مداد رفته بود چشمش..چشمش قرمز بود رفتم معلم گفتم هیچکاری نکرد برای پسرم...الانم شاکیه که چکار میکردم..گفتم پس چرا برای چشم پسر من هیچ اقدامی نشد.ولی برای کیف یکی دیگه منو کشوندین

خدایا شکرت🌹🌹🌹
دلیل کار آخرش دوستی با یکی بد تر از خودشه

درست

ولی این الگو گرفتنش 

اینکه یکی بگه بیا بریم بیفتیم توی چاه

اینم بدو رفته

به عواقبش فکر نکرده

این باید موشکافانه بررسی بشه

چرا مرید یکی شده

کار خیلی بدی ام کرده

فک کن به احساس اون بچه و مادر پدر اون بچه ای که توی کیفش این گند رو زدن 

هرچی فکر میکنم کارش خیلی زشت بوده

مشاور شاید کمکش کنه

بتونه به پسرش یاد بده

هرکه هرچی گفت نگه باشه

چی میگی این وسط برای خودت الان با این طرز حرف زدن و قضاوت شما با ادب محسوب میشی اتفاقا دختر ننر و لو ...

می‌دونم عزیز میگم پسرا خیلی شلوغ هستن .فقط دنبال خرابکاری . و دخترا رو ندیدم به وسایل و اینا بشاشن.  پسر همیشه شلوغه بد جنسه ما هم تو فامیل ازین موردها داشتیم پسره می‌ره رو کله بچه ها کوچولوها نشسته باشن می شاشه فرار می کنه ‌ . مادره قشنگ داره دق می کنه

معجزه شکر گزاری
2810