2777
2789
هیچی خوشحالم نمیکنه

میدونم عزیزم آدم وقتی غم بزرگی رو تجربه می‌کنه اینجور میشه منم مثل تو

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پسرم دوسالش بود شوهرم فوت شد مادرشوهر و اصرار میکرد بیاید از صبح ک میرفتم تا شب پسرم گریه میکرد گ ...

نه خداییش مادربزرگ من بهم می‌رسید فقط محبت نداشت پنداره

مادرشوهر توام می‌خواسته ببره اون دنیا بخوره بدبخت

امان ازون مادربزرگی که خاکستری باشه یعنی هم خوب هم بد

عزیزم الان دیگه زندگی خودتو داری 

سعی کن چیزی که تو تجربه کردی هیچوقت موقعیتش برای بچه هات پیش نیاد 

زندگی برای بعضیامون خیلی بی رحمه چه میشه کرد

عزیزم الان دیگه زندگی خودتو داری سعی کن چیزی که تو تجربه کردی هیچوقت موقعیتش برای بچه هات پیش نیاد ز ...

نه بابا خیالت راحت

من توزندگی خیانت کتک کاری پیشه مادرشوهر بودن و خلاصه همه جوره کشیدم ولی پای زندگیم موندم

بچعام ول نکردم الان شوهرم خوب شده باهام

زندگیم بدنیست فقط مشکل مالی داریم

پیشه کی بزرگ شدی؟ازدواج کردی؟توام مثه من هیچی خشحالت نمیکنه؟بچه داری؟وایی چقد خوشحال یکی عینه خودمه� ...

خونه پدرم و زن بابام 

نصف اش هم خونه مادربزرگم .

منم هیچی خوشحالم نمیکنه💔

خدایا شکرت🙏💙💜
نه خداییش مادربزرگ من بهم می‌رسید فقط محبت نداشت پندارهمادرشوهر توام می‌خواسته ببره اون دنیا بخوره ب ...

فقط برا دختراش و عروسش ک خواهر زاده میخاد همه چیو الآنم ک حق منو پسرم بالاکشیدن انشالله همون اندازه ضررشون پس بدن اره از من خیلی گدا فقط پیش مردم ساعت ها گریه زاری میکرد برا شوهرم خوب اینم بچه همون پسرته میگه دلم کباب میخاد براش کباب کنید نکنه بگید بگیر بخواب آخه آدم گشنه خوابش می بره الان ی ساله پسرم نمیره جای دختراش تنگ نشه پسرم دیگه هشت سالشه میگه من ب عنوان مادربزرگ نبینمش و عموم رو هم نمیبخشم ک خونمون رو بالاکشید

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
نه خداییش مادربزرگ من بهم می‌رسید فقط محبت نداشت پندارهمادرشوهر توام می‌خواسته ببره اون دنیا بخوره ب ...

فقط برا دختراش و عروسش ک خواهر زاده میخاد همه چیو الآنم ک حق منو پسرم بالاکشیدن انشالله همون اندازه ضررشون پس بدن اره از من خیلی گدا فقط پیش مردم ساعت ها گریه زاری میکرد برا شوهرم خوب اینم بچه همون پسرته میگه دلم کباب میخاد براش کباب کنید نکنه بگید بگیر بخواب آخه آدم گشنه خوابش می بره الان ی ساله پسرم نمیره جای دختراش تنگ نشه پسرم دیگه هشت سالشه میگه من ب عنوان مادربزرگ نبینمش و عموم رو هم نمیبخشم ک خونمون رو بالاکشید

حالا خوبه یه دوره ای از زندگیت طعم مادرداشتنو چشیدید

اره  ۱۶سالم بودمامانم توتصادف فوت کرد ولی بخدا اینجوری هم خیلی سخته دارم ازدلتنگیش میمیرم اصلا داغش سردنمیشه بااین که ۸سال گذشته

نه بابا خیالت راحتمن توزندگی خیانت کتک کاری پیشه مادرشوهر بودن و خلاصه همه جوره کشیدم ولی پای زندگیم ...

ازته دلم ارزومیکنم مشکلات مالیت حل شن عزیزم. حس ششم خوبه

حس میکنم داری ازش خارج میشی و وضع مالیت رو ب خوب میشه

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

ازته دلم ارزومیکنم مشکلات مالیت حل شن عزیزم. حس ششم خوبهحس میکنم داری ازش خارج میشی و وضع مالیت رو ب ...

خدارشکر

بنده ناشکری نیستم

ملکه مادرپدرنداشتیم 

پولم روش

البته پولو واسه بچهام میخام وگرنه خودم شوهرم بازیه بربری سیرمیشیم

ولم کرده دیگه طلاق گرفته نوزادبودمالان سی خورده ای سالمه

منم قراره طلاق بگیرم بچم چهارسالشه بعضی وقتا نمیشه ادامه بدی تمام زورتو میزنی ولی این زندگی جونتو میگیره دیگه توان ادامه نداری و این خیلی بغرنجه 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

2810