2777
2789
ولم کرده دیگه طلاق گرفته نوزادبودمالان سی خورده ای سالمه

شاید اجازه نمیدادن بیادسراغت

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره باباپدرم سره زندگی خودشه من وبچهام حسرت خونشیم بسکه نامادریم بدجنسهولی دل خوشی هم ازپدرندارم

مادرت رو ندیدی؟ حالابرو دنبالش

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

نه به ابوالفضلخدا نکنهدلم گرفته باکی درددل کنممن تاپای جون پای بچهام وایسادم خدانکنه بچهام زجرای که ...

اخه چون گفتی از سختی های بی مادری بگو شک کردم 

ببین شوهر و خواهر شوهر منم مادرشون وقتی ۶ ساله و  ده ساله بوده ولشون کرده 

خواهر شوهرم بینوا دهنش سرویس شده تا داداشش بزرگ  ش میگه تو سرمای زمستون با کاپشن مینشستم ب رخت شستن 

نه به ابوالفضلخدا نکنهدلم گرفته باکی درددل کنممن تاپای جون پای بچهام وایسادم خدانکنه بچهام زجرای که ...

😔 منم قبل ازدواج مادرم به رحمت خدا رفتن الان برای بچه هام زیادی مادرم 😁 ماها که دردشو کشیدیم مامانهای خوبی هستیم 💃🖐️ 

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
آره باباپدرم سره زندگی خودشه من وبچهام حسرت خونشیم بسکه نامادریم بدجنسهولی دل خوشی هم ازپدرندارم

چقدر زندگی ات مثل منه 

منم مادرم نوزادی ولم کرده 

زن بابام بده 

خونه پدرم اصلا نمیتونم برم بخاطر زن بابام

خدایا شکرت🙏💙💜
چقدر زندگی ات مثل منه منم مادرم نوزادی ولم کرده زن بابام بده خونه پدرم اصلا نمیتونم برم بخاطر زن باب ...

پیشه کی بزرگ شدی؟

ازدواج کردی؟

توام مثه من هیچی خشحالت نمیکنه؟

بچه داری؟

وایی چقد خوشحال یکی عینه خودمه🥺

به نظر من بچه بی مادر رو هیچ کس نمیخواد😞

غم بی مادری بدترین غم دنیاست 

خدا نصیب هیچ کس نکنه😞😪

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
چقدر زندگی ات مثل منه منم مادرم نوزادی ولم کرده زن بابام بده خونه پدرم اصلا نمیتونم برم بخاطر زن باب ...

کاش مادر من که اصلا حالم بد میشه بهش بگم مادر همون بچگی ولم می‌کرد و میرفت ظلمی که از اون دیدم اگه از زن بابا میدیدم دلم نمیسوخت 

دختر خوب بچسب به زندگی و بچه هات

اصلا فک کن مادرت همه عمرش حسرت دیدنتو داشته،هر شب برات گریه میکرده،ولی شرایطشو نداشته بیاد پیشت

ولی چ دردی از تو دوا میکنه؟برات مهر و محبت میشه؟

در هر صورت این همه سال نداشتیش،نبوده

بفکر خودت و بچه هات باش

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.

این چه حرفیه قشنگم؟

منم بحران های زیادی و پشت سرگذاشتم،اونا فقط منو قوی تر کردن.

در حال حاضر اگر از دوست و آشنا و همکار، بگی منو توصیف کنن، همه میگن مستقل و قویم...  

شما هم قطعا همینی عزیزدلم.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  
اون باید اقدام کنه نه من

چی بگم

ی درصداختمال بده نتونسه نشده نزاشتن

دیدیش؟ 

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

2810