2777
2789
مدرکی اراعه نداده فقط تو برگه که اعتراض زده نوشته ازمایش معتادی میدم که معتاد نیستم و تمکین که به نف ...

خب اگه شمامیدونی معتاده درخواست بده که آزمایش بگیرن ببینن هست یانه واگه نامه پزشکی قانونی داری حتماحرفاتوبه صورت یه لایحه آماده کن وارائه دادگاه بده اگه مدارکت اثبات بشن تمکین به نفع شمامیشه ونفقه دستتومیگیره اشتباه مادرمنونکن گفت ولش کن نمیخوام الان پشیمونه بارای تمکین خیلی کارها میتونی بکنی حتی طلاق هم بگیری قطعی

بازم تکرار می کنم پرونده تمکین ارتباطی با روند پرونده طلاق نداره آقا هم در واقع به ضرر خودش مدارک گذ ...

بعد رای تجدید نظر خواهی اگه بازم اعتراض زد میره دیوان ؟؟ اونجا چقدر طول میکشه؟؟

توی این اعتراضی که زده که میره تجدید نظر خواهی درخاست داده که ازمایش معتادی ازش بگیرن اما شهود و کلانتری گفتن معتاده ولی قاضی ازمایش نخاست ممکنه باز ازش بخان؟؟؟

و پرونده سیستمی بررسی میشه؟؟ چون شاهد بچم بود به قاضی گفتم ب پدرش پرونده نشون نده الان پرونده رفته استان  سیستمی میره ؟؟؟ چون نمیخام شوهر پرونده بخونه وکیلش چی میتونه بخونه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اگه شمامیدونی معتاده درخواست بده که آزمایش بگیرن ببینن هست یانه واگه نامه پزشکی قانونی داری حتماح ...

اره گفت ولش کن و رای تمکین به نفع مرد اومد 

قاضی درخاست طلاق صادر کرد بچه ها از حضانت خارج شدند 

الان شوهر اعتراض زده که بره تجدید نظر خواهی و رای تمکین زده رو اعتراضاتش ممکنه طلاق باطل کنه؟؟؟

شهود فقط برا قاضی رفت اما برا تمکین کلن نرفتیم ولی شوهرم رفت و رای ب نفعش اومد

بله عزیز فرزند ها از حضانت خارج شدن ولی مادر بچه هارو برده و فرار کرده و باید به رای دادگاه زندگی جد ...

خب اصلا دادگاه بچه هارو نخاست  مادر با بچه ها رفته میشه شکایت کرد؟

بعد نوشته رای طلاق صادر و بچه ها از حضانت خارج شدند مرد محکوم شده

اره گفت ولش کن و رای تمکین به نفع مرد اومد قاضی درخاست طلاق صادر کرد بچه ها از حضانت خارج شدند الان ...

متاسفانه بله میشه رای قاضی رو با مدارکی که همسرت ارائه میده تغییرکنه

باتوجه به مدارکی که همسرتون به دادگاه ارائه میده و همچنین شماقاضی پروندتون رومیخونه و احتمال داره را ...

رای طلاق صادر شد و مرد محکوم شد بچه ها از حضانت خارج شدند 

۲۰ روز مهلت اعتراض زده که بره دادگاه تجدید نظر خواهی

مرد هم اعتراض زده 

من چی بزنم منم میتونم کاری کنم که رای تغییر نکنه و طلاق صادر شه؟؟؟ یا فقط شوهر میتونه تو این مدت اعتراض بزنه؟

متاسفانه بله میشه رای قاضی رو با مدارکی که همسرت ارائه میده تغییرکنه

ی خانم اینجا پرسیدم گفت تمکین که به نفع مرد اومده تاثییری رو باطل کردن طلاق نداره

رای طلاق صادر شد و مرد محکوم شد بچه ها از حضانت خارج شدند ۲۰ روز مهلت اعتراض زده که بره دادگاه تجدید ...

شماهم میتونی بروپیش یه وکیل مدارک هایی هم که داری ببرحرفاتودرمتن یه لایحه آماده کنه برات بعدازوکیل بپرس این لایحه روچطوری به دادگاه ارائه بدم کمکت میکنه؟

ی خانم اینجا پرسیدم گفت تمکین که به نفع مرد اومده تاثییری رو باطل کردن طلاق نداره

چراداره چون اگه ببره اونوارائه بده میگه من که زنموازخونه ننداختم بیرون خودش رفته بیرون اون موقع شمامیشی ناشیزه نفقه دستتونمیگیره اینم بدون که طلاق بامرده قطعی نمیگم عزیزم ناامیدتم نمیکنم ولی دادگاه پدرومادرم پارسال رفتم همه اینارودیدم

چراداره چون اگه ببره اونوارائه بده میگه من که زنموازخونه ننداختم بیرون خودش رفته بیرون اون موقع شمام ...

تو پرونده شهادت شهود نوشته که مرد زن کتک زد و از خونه اننداخت بیرون

تو پرونده شهادت شهود نوشته که مرد زن کتک زد و از خونه اننداخت بیرون

نامه پزشکی قانونی نداری؟مادرمندرطی  ۳۵سال نامه پزشکی قانونی نداشت قاضی گفت ما برداشت میکنیم یکبار درگیری پیش اومده هرچی داری ارائه بده

فقط نوشته از حضانت خارج شدند فرزندان دیگه ننوشته از من یا اون اگه زن بچه هارو برداره فرار کنه پدر می ...

اگر حضانتش تا الان با شما بوده از حضانت شما خارج شدن و حضانتشون به پدرشون رسیده 

بله میتونه شکایت کنه حتی اگر دستگیر بشین فکر کنم حکم زندان هم داره 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
2810