2777
2789
عنوان

به عشقم میگم که اگ بدونی ک من نازا ام

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 64 پست

چجوری ادم خودشو نازا میکنه😁

ارمنی ها ارمنستانی نیستند لطفا انقدر نپرسید😄براتون بهترین هارو از خداوند طلب میکنم . لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچوقت این چیرا رو نگو . یوقت در آینده خدایی نکرده ی مشکلی پیش بیاد که خودتم نمیدونستی اونوقت میتونه ...

پرستار مکفیییییی عاشق خالت بودممممم با مماغت

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  
نتیجه:وقتی حرفی برای گفتن ندارین خفه بشین خیلی بهتره🤌

الان نتیجه گیری کردی🙄

ممنون از اطلاع رسانیت

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

اسی چندسالته هنوز سرت داغه دنبال دردسر الکی میگردی رنج و نامردی ندیدی پاک و سالمی بهت تهمت میبندن چ ...

خلی باهات موافقم

بعضی وقتا ازسادگی زیادیمون برای خودمون حرف درمیاریم

😂😂😂😂😂😂وای این سوالا خیلی کیف میدن خداییمخصوصا ۱۲ شب به بعد

ببین من ی جاهایی یه تصوراتی میاد تو سرم شده حتی گریه هم کردم😭  😂😂😂

بعد درجا شادش کردم😂😂😂

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

خواهش😎

😶‍🌫️🤭

خلی باهات موافقمبعضی وقتا ازسادگی زیادیمون برای خودمون حرف درمیاریم

من نادون بعد ازدواج دومم یبار تو واتساپ ب دوستم گفتم ک موقع طلاقم شوهر فلانی بهم پیشنهاد داده اونم طرف رو نمیشناخت غیبت نبود نگو شوهرم شکاک بود اوایل ازدواجمون بود هرشب گوشیم چک میکرده خونده دیگ تهمت زد گفت لابد با خیلیا بودی چنتا شوهر داشتی درحالیک خداشاهده ن دوست پسر ن صیغه هیچی ولی مزاحم اینجوری و پیشنهاد زیاد بود

آخر حتی تو دادگاه جلو قاضی بهم تهمت زد 😭گفتم بریم هرجا میخای ثبت احوال در همسایه فامیل ببین من اهل کاری نبودم بخدا 

هیچی قهر کرد طلاق گرفتیم بخاطر ی جمله ک کاش نمیگفتم فلانی فلان سال مزاحمم بوده منک قبول نکرده بودم بهانه دست شوهرم افتاد همین الانم صورتم خیسه💔

من نادون بعد ازدواج دومم یبار تو واتساپ ب دوستم گفتم ک موقع طلاقم شوهر فلانی بهم پیشنهاد داده اونم ط ...

پشمام 

همون بهتر ک با این مرد شکاک تموم‌شده رابطه ات بعدها تو زندگی باهاش قطعا به مشکلات بدی میخوردی 

شاید خداخاسته اینجور شه

چند سالته

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
من نادون بعد ازدواج دومم یبار تو واتساپ ب دوستم گفتم ک موقع طلاقم شوهر فلانی بهم پیشنهاد داده اونم ط ...

درکت میکنم عزیزم

خداروشکر کن که ازاینجور آدمی خلاص شدی وگرنه تاآخرعمرت همش نگران واسترس اینو داری که نکنه بهم تهمت بزنه

إنشاءالله خدایه همسرت خوب وباخدایی نصیبت کنه🤲

پشمام همون بهتر ک با این مرد شکاک تموم‌شده رابطه ات بعدها تو زندگی باهاش قطعا به مشکلات بدی میخوردی ...

ازدواج کرده بودیم بعد عقد بازی درآورد بهانه گیری 

آخرم گفت طلاق گفتم باشه گفت مهریه نفقه گفتم میبخشم با پررویی گفت باید بهم پول بدی گفتم این خط نشون ۱۰۰۰تومنم نمیدم اونم گفت طلاق نمیدم پیر بشی منم گفتم بدرک بعدش تنهایی رفتم دادگاه و آنقدر شکایت شکایت بازی چندسال تااخر جدا شدم 

طلاق نمی‌داد دنبال پول بود 

درکت میکنم عزیزمخداروشکر کن که ازاینجور آدمی خلاص شدی وگرنه تاآخرعمرت همش نگران واسترس اینو داری که ...

خداکنه دلم از این میسوزه ک هیچکار نکرده بودم سال ۹۰جداشدم با این دومی ۹۸ ازدواج کردم ۸سال هیچ کاری نکردم یکی بهم گفت بیا صیغه ام شو پولدار بود گفت ۲۰۶ میخرم گفتم ن 

یکی هم واسم گوشی خرید کادو مدل بالا خریده بود اون زمان پول نداشتم ی گوشی نوکیا دستم بود سال ۹۱ گفتم ن با کسی رفیق نشدم ک تهش این بیاد بهم تهمت بزنه 

یبار فهمیدم وقتی میاد خونه پشت در وامیسته بی صدا گوش میده 

شکاک بود شانس من 

تازه شمالی بود فک میکردم آسون گیره بدتر بود بعد عقد خواهرش گفت در پنجرمون نرو داداشم حساسه اونجا فهمیدم بیچاره شدم لااقل ازش بچه نیاوردم

2810