2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا دختره ب من گفت هیچ خری نمیاد با تو

ببین صدتا بدترازینا گفتن طرق گفته میزنمت صداسگ بدی منم جواب ندادم هیچی نشد 🤣🤣

حسودی میکنه بهت

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..

مثلا دختره ب من گفت هیچ خری نمیاد با تو

اگر دوست صمیمت هست باید میگفتی اره عزیزم این خرا تا وقتی تو هستی چرا بیان سمت من ...

اگر باهاش رو درواسی داری بگو ... اره خب معمولا هرچی آدم به درد نخوره میاد سمت آدم درست و حسابی ؛ شانسمون نکشید به شما بی فرهنگ و بی ادب باشیم با درست حسابی بیاد سمتمون

کی همچین چیزی رو به شما یاد داده؟ هر سکوتی درست نیست .گاهی سکوت یعنی مجوز برای توهین بعدی

کسی یاد نداده خودم امتخانش کردم واقعا

طرف اذیتم کرد، تهدیدم کردتوکارام دخالت کرد گفت اعتمادبنفستو میارم زیرصفر. ناراحت شدم، اما دیدم اهمیت نداره و اینجوری طرفم فهمید من اعتماد بنفس دارم و کاریم نداشت

واسه خودمم پیش اومد ینفررواذیت میکردم دیدم طرف جواب نمیده ولش کردم

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..

طرفو میندازم ب غلط کردن🫣

ولی ی سری از همه جات حالم بد بود جوری ک هوشو حواسم سرجاش نبود 

یکی با حرفش تحقیرم کرد 

اینقدر حالم خراب بود ک مغزم قفل کرد نتونستم هیچ واکنشی نشون بدم بعد ک طرف رفت کلی تو تاکسی نشستم گریه کردم

نمیدونم بخاطر حرف طرف بود یا دل شکسته ی خودم

درکل ادم باشید کسیو با حرفاتون نرنجونید

اگر دوست صمیمت هست باید میگفتی اره عزیزم این خرا تا وقتی تو هستی چرا بیان سمت من ...اگر باهاش رو درو ...

نه . تو رابطه بود . تو روم گفت از،یکی دیکه خوشم اومده.  تو قول دادی دیگه گفت هیچ خری نمیاد با تو 

2810