2777
2789
عنوان

احساس میکنم دیگه دختر سر سنگین تو جامعه دیده نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 88 پست

منم الان که ۲۸ سالمه فهمیدم. 

مخصوصا در مورد ازدواج، به شدت باید فعال باشی، حرف بزنی با آقایون، بخندی و اینا.‌‌..

دیگه محرم نامحرم نکنی.

پسر مذهبیای دانشگاهمونم دقیقا دست گذاشتن رو اونایی که اهل بیرون رفتن و روابط و ... هستن. تو هم اگه در این مورد مشکل داری، باید به خودت بیای.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولب اونای ک بی حیان خوش شانس ترن

تعریف منو تو از بی حیایی شاید متفاوته،بی حیا اونیه که با چادر خیلی کیپ و سفت با پسرها و آقایون فانیل بگو بخند میکنه تا اینجاش اوکیه ولی درباره مسائل خصوصی جراحیش حرف میزنه😂با حیا کسیه که غرور زنانه شو حفظ میکنه با یک لباس شیک و مناسب

Nop
منم الان که ۲۸ سالمه فهمیدم. مخصوصا در مورد ازدواج، به شدت باید فعال باشی، حرف بزنی با آقایون، بخندی ...

من خودم وقتی نوجوون بودم بگو بخندی بودم یکی از من خوشش اومد ک منم دوسش داشتم انقد تو گوشم خوندن سنگین باش طرف دیگه ترسید ب من نزدیک بشه 

همش میگم چ اشتباهی کردم

من خودم وقتی نوجوون بودم بگو بخندی بودم یکی از من خوشش اومد ک منم دوسش داشتم انقد تو گوشم خوندن سنگی ...

منم از این اشتباهات داشتم، چقد می‌گفتن نه دختر که با پسر ارتباط نباید بگیره وگرنه سبکه، روداره و.... 

چه اشتباه فجیعی. اگه دختری داشته باشم، اینطوری تربیتش نمی‌کنم...

تعریف منو تو از بی حیایی شاید متفاوته،بی حیا اونیه که با چادر خیلی کیپ و سفت با پسرها و آقایون فانیل ...

منم مذهبی نیستم پوششمم مثل عموم جامعس 

ولی رفتارن سنگینم با آقایون 

فقط با پسرای چ فامیل  چ غریبه سلام علیک دارم در حد ضرورت اصلا حرف نمیزنم 

خب مگه ما بخاطر توجه جامعه سرسنگینیم؟

هستیم چون جزو شخصیتمونه

راحت بدست نمیایم

حالا پاچه پاره گری دربیاری لنگاتو بدی هوا با هر پسری دم خور بشی توجه جامعه هم روت باشه به چه دردت میخوره؟

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

تعریف منو تو از بی حیایی شاید متفاوته،بی حیا اونیه که با چادر خیلی کیپ و سفت با پسرها و آقایون فانیل ...

😐 عذرمیخوام ولی جدا ناراحت شدم😐 هیچ دختر چادری نیست که تمام عمرش چادر سر کنه ولی بی حیا باشه اصلا وجود نداره. من دیدم یه دختری که یه وقتایی به خاطر خونواده و ابروشون چادر سر میکنه ولی بیرون چادر نداره و از این رو به اون رو میشه و همین تیپشو دوس داره و دوس پسرم داره اما هیچ وقت ندیدم کسیو که چادریه اعتقاد داره ولی بره تو این فاز... این تعریف قشنگی نیست

2810