2777
2789
یعنی تو کامنتایی که زیر پستا میزارن مثلا همو ریپ میزنن و دوست میشن؟؟

اره تقریبا 

شوهرم ی پیج اموزشی طور داشت 

من همه استوریاشو میدیدم 

جواب میدادم و کامنت میزاشتم‌

اومد بپرسه من کی ام که همه چیراشو دنبال میکنم 

اومد دایرکت منم دیگ ول نکردم 😆

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میترکیم اخه

نه محتواش دوس پسره بزنید ممنون

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
ممنونم ازت مهربونم حالاخودتم بگو

من رفتم دانشگاااه.

اول یه اکیپ داشتیم که اونجا دوست معمولی بودیم بعدش فهمیدم خیلی بیشتر از دوست عادی منو دوس داره 🥺🤣😍🥲

قبلش تو اینستا باهم حرف میزدیم

اولین بار تو پارک همراه مادرم دیدمش یک دل نه صد دل عاشقش شدم

ولی تا یکسال بهش علاقمو نشون ندادم

ولی اون راحت ابراز علاقه میکرد

میگفت ارزومه فقط ی بار بهم بگی دوسم داری..

من هیچ وقت فکرنمیکردم اون دختر پرویی که تو پارک دستشو برد سمت باسنم که انگشتم کنه اینجوری دلمو ببره😂🥲

خاککک تو سررمن یه حرکتت رمانتیککک تو اولین قرار نشون ندادم

یکی نبود بگه نونت کم بود ابت نبود انگشت کردنت این وسط چی بود

همشم دستشو میگرفتم میگفتم بیا بربم راه بریم فکرمیکرد پیش فعالم اینقدرخوشگل بود که هول کرده بودم چع غلطی کنم😐

تو یهههه نگا‌چه قشنگ🥺

آره نذاشتن شب بشه یک ساعت بعد مادرش رو آورده بود خونمون 

نگو تو حسینیه مادرش از عمه من شمارمونو یواشکی گرفته من نفهمیدم 

تا رسیدم خونه مامانم گفت برو دوش بگیر حاضر شو داره خواستگار میاد 

قیافه من 😳🤕

برگااام🥺🤣🤣

ولی انشالله قسمت همه جوونا بشه

همسر من هدیه حضرت زهراس 

آخه اونروز تولد ایشون بود و مولودی رفته بودم 

انقد مهربونه انقد مرد زندگیه که هر موقع ازش تعریف میکنم اشکم میاد 

همیشه میگم زندگیمو این خوشبختیمو مدیون خانم فاطمه زهرا ام 

انشالله به همه جوون ها نظر کنن و همه خوشبخت بشن 

انشالله تو هم زیر سایه ی خانم همیشه خوشبخت باشی و عاشقانه کنار همسرت زندگی کنی 🤲🌹

فامیل نزدیکمون بود تا حالا اصلا همو ندیده بودیم اومد خونمون مهمونی وای وقتی اولین بار همو دیدیم هر دوتامون چند ثانیه مکث کردیم و به هم نگاه میکردیم همون نگاه اول عاشق شدیم من زودتر به خودم اومدم سلام کردم زود از کنارش رد شدم ولی اون هنوز وایساده بود توی شوک بود انگاری دیگه صبحش ازم خواستگاری کرد 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎