2777
2789
عنوان

کیا واسه قبولی دانشگاه جشن گرفتن

84 بازدید | 10 پست

من ورودی بهمنم خانوادم میخوان جشن بگیرن فامیلو بگن من روم نمیشه واقعا.هیچ شیرینی ای هم به هیچ کسی ندادیم.بنظرتون لازمه واقعا

نه والا

دختری از دیار اهواز🫠                         کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم با خونواده خودت بری خوش بگذرونی و هر چی دلت می‌خواد بخوری باحال تره و خودت راحت تری 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️ 

منم همینو دوست دارم.کسی توقعی نداره بنظرت مثلا بگن یه شیرینی هم نداد

دقیقا تازه هم تو مهمونی هرکاری بکنی پخش میکنن اگر کم بزاری و ساده باشه میگن بچه شون رو دوست ندارن و فلان .... ( خودت بفهم چی میگم البته همه فامیلا اینطور نیستن) ، تازه هر کاری هم که توی روزای درس خوندنت برای کنکور نکردی رو میتونی انجام بدی بری شهربازی ، کوه ، چیزی که دوست داری بخری ، یا هر چی که دوست داشتی بخوری کیک ، پیتزا ، آبمیوه ، کباب چه میدونم سلیقه ها متفاوته فقط یه لیست بچین و حواست باشه اون چیزا اون روز باز باشه

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️ 

موفق باشی ایشالا فارغ‌التحصیلیت 🥳😍😍بعد ما بیایم پیشت کارمون رو راه بندازی 😝🤭

بیین در کل نباید به حرفا اهمیت داد ، فقط گوش بده و شنونده نباش ! ولی من بالا منظورم این بود که جشن رو زهرمارت میکنن