2777
2789
عنوان

آرایشگاه نگین بیوتی شیراز❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 10810 بازدید | 423 پست
عکستو دوباره میزاری

هروقت گذاشتم نکن میکنم عزیزم باش؟

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متوجه نشدم ؟

کیبوردمم🤌

هروقت گذاشتم تگت میکنم گلم الان شلوغ شده 

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

20 سالمه عزیزم رفتم تو بیست و یک پریشب با سختی زیاااد چشم عزیزم دعا میکنم🥲❤️

قربونت برم من خوشبخترین بشی

میشه دعام کنین امسال بابام راضی بشه به عشقم برسم؟🥺❤️

اسی کلا سه تا تاپیک زد تو هر تاپیک پریدن بهش!!!

چه اخلاق های بدی دارین بعضی از دوستان

به جای حرفهای ناراحت کننده براش آرزوی خوشبختی کنید که همین دعاهای خیرهست که روانه زندگیتون میشه

هرکس به چشم خوب به دیگران نگاه کنه انرژی مثبتش به خودش برمیگرده

اسی جان امیدوارم خوشبخت بشی ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

اسی کلا سه تا تاپیک زد تو هر تاپیک پریدن بهش!!!چه اخلاق های بدی دارین بعضی از دوستانبه جای حرفهای نا ...

مرسی عزیز دلم شما خوشبخت تر😍❤️

نمیدونم چی بگم واقعا بعضیا خیلی دلشون سیاهه

استارتر النگوهات واقعا زیبا هستن و باکلاس مبارکت باشه فقط چون مینا کاری دارن موقع فروش میناکاریش رو ...

مرسی عزیزدلم منم بدون وزن مینا کاری ها خریدم فداتشم

اینا پلاک خورده هستن مثل انگشترهای ک نگین دارن وزن بدون نگین روشون هست اینم وزن خود طلا رو ما پول دادیم خوشگلم

مرسی عزیزدلم منم بدون وزن مینا کاری ها خریدم فداتشماینا پلاک خورده هستن مثل انگشترهای ک نگین دارن وز ...

پس دیگه هیچ حرفی نمی‌مونه به خوشی عزیزم 

از مینا کاری قشنگتر مگه داریم 

عالیه

پس دیگه هیچ حرفی نمی‌مونه به خوشی عزیزم از مینا کاری قشنگتر مگه داریم عالیه

مرسی عزیز دلم قابل شمارو نداره 

قبلا تو پاسدارن بود من رفتم الان نمی‌دونم

منظورت از نگین بیوتی همونه ک همسرشم ارایشگره؟؟

اگ منظورت همونه من عروسش بودم حقیقتش خیلی تغییر کرده بودم تغییر خیلی زیبا قیافه ام کاملا نچرال‌مونده بود سن خودمم حفظ شده بود

فقط یه نقطه ضعف بود 

شنیون کارش خیلی بد بود موهامو داغون درست کرده بود وسط های مراسم داشت باز می‌شد شلخته شد موهام

تمدید میکاپ هم تو قرار داد بود ولی متاسفانه آتلیه کار داشت اون از اون طرف تمام نمیکرد از اون طرفم ساعت ۷عصر آتلیه زد زیر حرفش گفت دیگ دیره ما بستیم چرا زودتر نیومدی چون تابستون بود گرما اینا و تمدید میکاپ رو انجام نداد کمی کیفیت میکاپ تااخر مراسم افت کرد

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ❤️
خوشبخت باشی مگه شیرازم طایفه داره ؟ من فکر می کردم شیراز فرهنگش به تهران نزدیک باشه

نه طايفه نداره

اطراف شيراز شهرستانها و روستاها ترك قشقايي و لر هم هستن

عرب هم ك از شهرهاي ديگه مهاجرت كردن ساكن شدن

باش عزیزم بوی سوختگی میاد😍خوشحالم ک تونستم با ده بیست سال از شما کوچیک تا تو موقعیتی باشم ک حتا خان ...

اينجا ادمهايي بودن ك بدجور دل شكستن و مغرور شدن ب موقعيتشون بعدها اومدن عذرخواهي كردن ب خاطر بدبختي هايي ك سرشون اومد سعي كن اول زندگيت مغرور ب چند تيكه طلايي ك گيرت اومده نشي و دل خانمهاي اينجا يا هرجاي ديگه تو زندگي واقعيت رو نشكني اونم طلايي ك نه خودت نه همسرت هيچ زحمتي برا پولش نكشيدين هديه و از پول و كار پدرشوهر هست