2777
2789
عنوان

آرایشگاه نگین بیوتی شیراز❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 5388 بازدید | 250 پست
با سختی به هم رسیدین عزیزم؟🥺 برا منم دعا کن به عشقم برسم خیلی سختی داریم میکشیم راستی تاپیکای قبلتو ...

20 سالمه عزیزم رفتم تو بیست و یک پریشب

با سختی زیاااد چشم عزیزم دعا میکنم🥲❤️

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

استارتر من شیرازیم اطلاعی از آرایشگاه خوب ندارم فقط یکی یادمه تو خیابان قدوسی غربی یا شرقی بود که دوستم رفته بود پیشش خیلی ناز درستش کرده بود اسم ارایشگاهشو یادم نیست یه پرس و جو کن ببین کاراشونو ضرر نداره.در ضمن النگوهات خوشکل بود بعضیا حسادت دارن من به شخصه شوهرم کارگر هست و ماهی سیزده تومن درآمدش هست حتی یه گرم طلا هم نمیتونم در سال بگیرم و خدا میدونه چقدر تو سختی هستیم ولی چشم و دلم سیر هست واسه بقیه ولی بعضیا حتی نزدیک ترین آدمای زندگیت هم ممکنه از سر حسادت حتی به کوچکترین داشته هات هم چشم داشته باشن تو توجه نکن الهی خوشبخت بشید کنار عشقت و روزای خوشی کنار هم داشته باشید💜💜😍😍❤️🧡

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو اون تاپیک میخواستم بگم قفل شد

بعضیا گفتن از لج خواهر شوهرت عوض‌نکن

خواستم بگم النگو هات چون قشنگن عوض نکن

نه بخاطر لجبازی با خواهر شوهر 

این خاله زنک بازی هارو اینجا یاد نگیری عزیزم 

سنگین و‌ متین باش 

به دور از این مسخره بازی ها و تیکه پروندن و لج کردن 

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰
مرسی عزیزم فدای شما انشالله هرکس هرچی برای دیگران میخاد خدا هزاران برابرشو اول ب خودش بده قربونت برم ...

چقدرررر زیبا و قشنگ بود جمله ات 

وااقعا

ای کااش برای همه خوب بخوایم

دنیا زیر و رو میشه💐

سلام عزیزم 

تاپیک قبلو قفل کردی 

النگوهات قشنگن خانمی 

میناکاری هستن،رنگشون هم خوبه 

توی جنوب النگو مد هست و اکثر دخترای جنوب النگو میپوشن 

نه دمده هست نه چیپ و بی کلاس 

من انتقاد پذیرم ولی گوه خوری پذیر نیستم توهین ب شما نباشه عزیزم بعضی‌ها داشتن ب صورت واضح این کارو م ...

عکست را میزاری لطفا؟میخوام لالا کنم ززرمن کلا النگو دوست نداشتم از بچگی ولی النگوهای شما خوشگل بود عوضش نکن اصلا 

عکس میزاری الان خلوت

باش عزیزم

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

2810