2777
2789
عنوان

آرایشگاه نگین بیوتی شیراز❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 5422 بازدید | 251 پست
سلام انشالله خوشبخت باشید عروس خانم کارهای فرنوش جبیری هم برای میکاپ ببینید کارشون تمیز و آرایش مل ...

سلام قربون شما چشم ممنون لطف کردین ❤️ 😍 

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

بیشتر نظر خودم باغ هست سرباز باید ببینم کجا پیدا میشه ولی اکثرا تا 300 بیشتر ظرفیت ندارن

این دوستنون درست میگن باغ های صدرا تا ۲۰۰۰ نفرم ظرفیت دارن.

اتفاقا باغ های قشنگی هم هستن

کاملیا و آنا نگاه کن . فک کنم پیج هم دارن

اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دوستنون درست میگن باغ های صدرا تا ۲۰۰۰ نفرم ظرفیت دارن.اتفاقا باغ های قشنگی هم هستنکاملیا و آنا ...

مرسی عزیزم چشم حتما ❤️

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

اسی عکس گذاشتی؟کنجکاو شدم ببینم😍

عزیزم فقط ی نفر اون موقع بود گذاشتم الان خیلی ها تو تاپیکم آنلاین هستن خلوت تر ک شد تگتون میکنم می‌زارم 

باشه عزیزم

بیا عزیزم

چه عروسکی هستی ماشاالله

ممنونم عزیز دلم لطف دارید شما بهم😍

2810