2777
2789
عنوان

گشنم نبود نهارنگرفتم بنظرتون زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 42 پست
من هم تو مهمونی ها برنج نمیخورم زشته؟؟(رژیمم)

به نظرم آدم رژیمشو توی خونه رعایت کنه موقع هایی که میره مهمونی خیلی عادی همه چی به اندازه بخوره بهتره چون ما که همش مهمونی نیستیم بیشترش تو خونه ایم و مهم مداومت داشتنه اگه حالا یه دفعه تو مهمونی یکم برنج بخوری طوری نمیشه من خودم یه مدت کتوژنیک بودم ولی فقط تو خونه جایی میرفتم نمیگفتم رژیمم و فقط از همه چی کم میخوردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم آدم رژیمشو توی خونه رعایت کنه موقع هایی که میره مهمونی خیلی عادی همه چی به اندازه بخوره بهتر ...

هعیی اخه میشینی پیششون اندازه دو بشقاب برات میریزن .جاریام میگن زشته بخور ولی میترسم چاقم کنه .هفته ای ی بار مهمونی داریم یا میریم یا میان 

چه ارتباطی داره ب پول نداشتننمیخوام خودنمایی کنم ولی ما هر هفته تو خونه مون هم کوبیده داریم و جوجه و ...

اخه ما چند تا دوستی که باهم بودیم فکر کن از هشت صبح سرکلاسیم تا ۱۲ و نیم که موقع ناهار میشد حسابی هممون گشنمون میشد با این که تو انتراک یه چیزی میخوردیم بهر حال من تو همچین موقعیتی چنین چیزی به ذهنم رسید ولی خب به طرف هیچوقت نگفتم استارترم نباید فکر کسی براش مهم باشه چون قراره چهار سال تو اون دانشگاه درس بخونه و باید به سبک خودش زندگی کنه به کسی ربطی نداره ناهارشو اینحا بخوره یا تو خونه

اخه ما چند تا دوستی که باهم بودیم فکر کن از هشت صبح سرکلاسیم تا ۱۲ و نیم که موقع ناهار میشد حسابی هم ...

منم الان از هشت صبح اینجام سرهمین این فکرو کردم

بعد میدونی من اصن  تایم نهارم الان نیست دو نیم میرم خونه میخورم فقط روزایی که تا  چهار یا شیش باید باشم به ناچار میگیرم

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 

هعیی اخه میشینی پیششون اندازه دو بشقاب برات میریزن .جاریام میگن زشته بخور ولی میترسم چاقم کنه .هفته ...

میدونی چرا اینو میگم چون اونایی که هی میگن رژیمیم توی ذهن آدم میمونن و اگه طرف لاغر نشه هم برای خود آدم ضایس  هم همش اونا ذهنیتشون ناخودآگاه نسبت به اون آدم اینه که بدهیکله و همش رژیمه من چاقیم کمه نشون نمیده هر جا هم میرم نمیگم رژیمم میگم سیر شدم بیشتر از این واقعا نمیتونم بخورم 

کاش میگرفتی ولی

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

کاش میگرفتی ولی

خب گشنم نبود🫠بعدم اینا اکثرا همشون یچیز میگیرن امروز مرغ گرفتن من دوست نداشتم

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 

منم الان از هشت صبح اینجام سرهمین این فکرو کردمبعد میدونی من اصن تایم نهارم الان نیست دو نیم میرم خ ...

اون جوری که خودت میخوای رفتار کن بخاطر کسی کاری نکن همون آدمی که من راجبش این فکرو کردم خوب اون موقع اول دانشگاه بود هم دیگه رو خوب نمیشناختیم ولی بعدش خیلی براش ارزش قائلم شدم و خیلی دختر واقعا باکلاسی ام بود 

2810