2777
2789
عنوان

میخایم بریم مسافرت تهران

100 بازدید | 15 پست

خونه فامیل شوهرم

پدرمم دو ماه قبل رفت دکتر اونجا الان باید دوباره ازمایش بده 

گفت شما میرین ک ازمایش رو میدم شما خودتون ببرین برای دکتر

الان رو نقشه نگا کردمطب دکتر از خونه فامیل شوهرم ۲ و نیم راهه بدون در نظر گرفتن ترافیک

بخدا دارم ب بنزینش فک مبکنم

از کجامون بود

خیلی دوره باید ی روز کامل رو بزاریم برای دکتر

بعدشم میترسم شوهرم بگه چرا باید برا ی ازمایش این همه راه برم و ماشینم بنزین نداره و از این حرفا.

چون ما اونجا اصلا ماشین نمیاوردیم بیرون .

حالا ازمایش فقط خودش نیست مال عمه م هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوش تشریف میاری عزیزم.

از کحا به کجا باید بری؟

میتونی با مترو ام بری که بنزین و ترافیک نیاشه. ولی خوب با ماشین شخصی راحتتره

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اگه واقعا هم حالا مشکل دارین با هزینه بنزین

مترو و بی ارتی هست کامل 

بعید میدونم شمال غربم باشید که بازک تا حدودا هست مترو و بی ارتی

بزن بلد مبدا و مقصدت رو خودش مترو و بی ارتی های مسیرتون رو نشون میده تو ترافیک هم نمیمونید

ی باک بنزین پول دوتا چیپسخب چی میشه ثواب دارهخونه ی فامیل کجای تهرانتا پیش دکتر دوساعت ونیم راحش باش ...

احتمالا شرق به غرب یا برعکسشن. ولی صبح برن نیم ساعت راهه.

من خیلی شده این مسیرو رفتم

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

قبل بردن ازمایش با مطب دکتر تماس بگیر ببین ایا ویزیت انلاین داره ؟

میتونی جواب ازمایش را براش تو واتس اپ بفرستی و حضوری نری ؟

بعد حالا یک جواب ازمایش برای پدرت میخوای ببری درست نیست اینقدر به فکر پول بنزینش باشید 

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت

میتونی ام ازمایشگاه زنگ بزنی. رسید و براش واتس اپ کنی. اونا با پیک جواب و بفرستن... اگه اسنپ موتوری بگیری ساعات خلوت و ارزونش میشه مثلا ۴۰  ۵۰  تومن فک کنم..

پدر مادرت همیشه در کنارت نخواهند بود..شاید یه روزی برسه خیلی پشیمون شی از اینکه یه کار کوچیک واسه پدرت انجام ندادی..حالا بنزین ازاد هم حساب کنی نهایت ۱۵۰ تومن میشه فکرنمیکنم ارزش چندان زیادی داشته باشه..یا اگه دیدی شوهرت خیلی غر میزنه یا قبول نمیکنه به مادرت بگو من نمیخوام شوهرم منتی بعدا سرم بزاره اگه میشه یه پول کمی بابت بنزین بهم بدین بگو اگه خودتون بخواین برین هزینه تون خیلی بیشتر میشه این ۲۰۰ تومن پول بنزین بدین من ازمایش ببرم

2810