هر آدمی، چه پولدار و چه بیپول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بیشعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچکدام مانع از ابتلا به این عارضه نمیشوند. به عبارت دیگر، بیشعوری مرضی است که میتواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😂😂😂تقریبا یه چیز هایی میدونم ولی میترسم انجام بدم پیام بره براش و دعوا بشه 😂
من در مورده پیامک چیزی نشنیدم که بخواد از طریق پیامک متوجه بشه..
تو تابلو نکن .. گردن نگیر 😂
هر آدمی، چه پولدار و چه بیپول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بیشعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچکدام مانع از ابتلا به این عارضه نمیشوند. به عبارت دیگر، بیشعوری مرضی است که میتواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند
😂😂😂یه ادمی هست بشدت باهوش یعنی درجا به یه چیز میفهمه تویی 😂
نه بابااااا
پس بیخیال شو😂😶🌫️
فکر کنم اون شماره ام رو داره در حالی که من اصلا شماره بهش ندادم و این که خانواده خودم شماره ام رو ن ...
پس خیلی زرنگه🤭