2777
2789
عنوان

کسایی که تجربه hpv داشتن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 22 پست
وای اخه چرا ب بدترین چیز ممکن فکر میکنی خود پزشکا میگن خود بخود بعد ۲ سال نهایتا از بدن دفع میشه این ...

اره،همسرم یه دونه دراورد دیگه فوری رفتیم دنبال تشخیص و درمان..

ببخشید،ولی از وقتی مشکوک شدیم اصلا باهم رابطه هم نداریم،(حدود دوماهه)البته نمیدونم دیگه فایده‌ای داره یا نه.

منم اصلا علائم ندارم.زگیل ندارم.درد و ترشح هم ندارم.حتی ماه پیش برای چکاپ دکترزنان معاینم کرد اما چیزی نگفت،(مثلا نگفت دهانه رحم زخمه و اینا..)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای نه نه نهچرا اینجا هر دفعه سوال میپرسی کسی جواب نمیده فقط دنبال فضولی تو زندگیه؟؟؟؟؟وقتی میخوای ک ...

اصولاً وقتی hpv میگیری یعنی رابطه داشتی بیشترین نوع انتقالش رابطه هست حتی با کاند.  م.  هم میگیری 

شلوار کثیف کسی رو نپوشیده  

من تا بحال نشنیدم کسی از جای دیگه گرفته باشه جز رابطه

اینکه شما نگرفتی شاید بعد چند ماه بگیری یعنی اصولاً باید تا سه ماه ویروس خودش رو نشون بده 

حالا این نوع شش ضعیف ترینشون هست اگه تا سه ماه نشون نداد احتمالا بدنت سیستم ایمنی خوبی داره خودش ویروس رو درمان کرده 

و اگه همسرتون تا دوسال بعد درمان زیگیل زیگیل دیگه ای در نیاورد یعنی بدن ایشون هم مقاوم شده 

اره،همسرم یه دونه دراورد دیگه فوری رفتیم دنبال تشخیص و درمان..ببخشید،ولی از وقتی مشکوک شدیم اصلا باه ...

خب کارخوبی کردین قطعا ک رابطه ندارین

پاپ اسمیرو اینا دادی ؟ دکتر زنان با معاینه قطعی مشخص نمیشه چون ضایعه و اینا نیست شایدم سیستم ایمنی بدنت چون قویه زگیل واینا نزدی

اون تست پاپ اسمیرو hpv ک اومد 

اول از همه استرس و فلان بزار کنار بعدشم خواهشا ب حرف خاله خان باجی نری کلی دارو فلان بخری پزشکا میگن هیچ دارو مکملی و قارچ و قهوه واین چرندیاتی ک صحبتش هست وبازارش گرمه تاثیری نداره روی ازبین رفتن خوو سیستم ایمنی از بین میبرتش فقط الکل وسیگار و اینارو استفاده نکن استرس نداشته باش

تومعرض این کوفتیم اصلا قرار نگیر

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
پس دیگه پیش اورولوژیست نره؟مستقیم بره متخصص پوست؟؟یا ارولوژیست ارجاع میده به متخصص پوست؟فکر نمیکنم ن ...

از نظر من بسوزونه بهتره و راحت تر 

تا هی بیای پماد بمالی

حالا  بله ممکنه با پماد بره 

البته همه اینها بازم به نظر پزشک بستگی داره

پیش اورولوژیست هم بره سوال هوایی که دارید رو بپرسه