2777
2789
عنوان

مادرشوهرم کلید انداخت اومد تو خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 39 پست
هیچی . میگف کجایی چرا باز نمیکنی . خوابیدی ؟! اومده بود فضولی

🤣🤣🤣 چرا خل شدن مادرشوهرا؟

اما خداییش مادرشوهر من خیلی خوب و مهربونه با جاریمم توی یه ساختمونن   من همش دلم میخواست به جای جاریم توی ساختمون مادرشوهرم بودم.  

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وا هرکسی حریم خصوصی خودشو داره اونجا خونه شماو همسرتونه مگه باهم زندگی میکنید ک باید کلید داشته باشه یا اصلا فکر کرده شما نیستین چرا باید وقتی شما نیستین ب خودش اجازه بده بیاد خونتون تنهایی؟ مگر اینکه بخواد مثل یسری ادمای مریضو بیمار که دعا میگیرن جاساز میکنن اینکارو بکنه وگرنه هیچ‌دلیل خاص دیگه ای نداره 

خدا لعنتش کنه زنیکه اشغال گند زد به امنیت و حس امنیت که داری فقط میکنم حالا حالا ها تتو بدنت میلززع ...

بخدا شبش از استرس پریود شدم 

حالا ی کاربرا میگه زیادی بزرگش کردی

تو ذهن ادم میمونه همیشه خوابشو مبیینم همین صبحی خواب دیدم یکی تو خونس انقد جیغ میزدم 

از خواب بیدار شدم داشتم میمردم از ترس

بخدا شبش از استرس پریود شدم حالا ی کاربرا میگه زیادی بزرگش کردیتو ذهن ادم میمونه همیشه خوابشو مبیینم ...

نه بزرگش نکردی 

مسئله بزرگ هست 

مسئله حریم شخصی شماست !!

که شما از دست دادی با این حرکت مادرشوهر بیشعور