2777
2789
عنوان

من شهر خیلی دوری درس میخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 29 پست
چطوری مامانم را اروم کنم

تماس تصویری بگیر ببینتت باهاش حرف بزن

تو دعا هاتون مریض ها رو از یاد نبریم🤲اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏خدا کند ایمان ما تا وقت ظهور باقی بماند وگرنه اگر #ظهور هم نزدیک باشد ولی #ایمان ما زائل شده باشد دیگر مارا چه با ظهور آن حضرت!!!حضرت را با ما چه؟!! آیت الله بهجت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از حرف بقیه ناراحته بقیه گفتن من سنگدل هستم

بگو من بخاطر تو و خانوادمون تلاش کردم اومدم ی جای خوب الانم مجبورم وگرنه کی بدش میاد پیش خانوادش باشه؟ولی خب بخاطر خودمو شما دارم تلاشمو میکنم اونام حسودن بچه های خودشون ناتوان بودن زورشون میاد من به موقعیت خوبی رسیدم و دارم برای زندگیم تلاش میکنم

بقیه عین خیالتم نباشهبگو اینجا مثل من همکلاسی هام هم هیچکدوم نمیرن خونه‌هاشوناسی خب فرجه ها که شروع ...

فرجه شش روزه من تا برم برگردم تمام میشه یک روز تا شهرمون راهه

اون چه که در دلت هست به مادرت بگو..چون حرفی که از دل براید بر دل نشیند

مامانم من خودش خوبه ولی بقیه فامیل هی بهش طعنه میزنن حرف اونها را باور میکنه اما من که میفهم از حسودیشونه

خوب با مامانت منطقی صحبت کن و بگو رشته ات جوریه هست که باید حتما کلاسا رو شرکت کنم و فرجه ام واقعا کم بود به رفت و آمدش نمی ارزید 

بگو دوست دارم وقتی میام کامل بتونم حداقل 10 روز تو خونه بمونن و دل سیر شما رو ببینم نه اینکه بشینم هول هول برای امتحان بخونم

تقویمو نشونش بده بگو ببین هیچ تعطیلاتی نداشتیم که من بتونم بیام خونه 

ترمهای بالاتر هم ممکنه تعطیلات پیش بیاد ولی من رشته سختی درس میخونم و حجم رسام زیاده و بازم نمیتونم بیام از الان باید عادت کنی گوشت به حرف مردم بدهکار نباشه 

اگه دلم براتون تنگ نمیشد که انقدر بهتون تلفن نمیزدم 

پس خودت بهونه میاری اسیخب که چهمن برای 3 روز خونمون بودن از خوابگاه میومدم خونهدنبال یک ماه تعطیلی ک ...

شما اصلا متوجه موضوع نشدین من مشکلی با دور بودن ندارم مامانم هم نداره فامیلمون انگار مشکل دارن بهم میگن تو سنگدلی

پس خودت بهونه میاری اسیخب که چهمن برای 3 روز خونمون بودن از خوابگاه میومدم خونهدنبال یک ماه تعطیلی ک ...

بعدشا من یک روز توی راهم یک رپز برگشت اگر سه روز تعطیلی باشه فقط یک روز خونم با دوبرابر توی راهم 1200 کیلومتر فاصله الکی که نیست شنا حتما خوابگاهتون نزدیکه

شما اصلا متوجه موضوع نشدین من مشکلی با دور بودن ندارم مامانم هم نداره فامیلمون انگار مشکل دارن بهم م ...

آها فهمیدم

من جات بودم به فامیل زنگ می‌زدم میگفتم نخود هر آشی نشو پاتو بکش بیرون از زندگیمون با دخالتات

2810