2777
2789
عنوان

با این مهمون چه باید کرد

204 بازدید | 22 پست

یکی از اقوام مون پارسال زنگ زد گفت میاد فردا خونتون یه سر بعد پنج شنبه بود اومد خلاصه بعد از ظهر هم پسرش آمد شام هم موندن منم یه بچه یه ساله و یکی 10 ساله دارم دختر 10 سالم اومد پیشم گفت مامان اینا شب میمونن گفتم نمیدونم راستش دخترم جدیدا اصلا حوصله مهمونی رفتن طولانی و مهمان طولانی داشتن رو نداره

خلاصه منم اصلا تعارف نکردم بهشون اما موندن فردا هم صبحانه مفصل براشون درست کردم خلاصه خیلی ازشون پذیرایی کردم بعد دخترم سر سفره نشسته بود ازش پرسیدن تو مهمونی رفتن رو دوست داری اونم گفت من اصلا نه مهمونی رفتن دوست دارم و نه مهمون اومدن  

خلاصه من دخترم رو دعوا کردم گفتم شوخی میکنه اما اون مهمونم با اخم و تخم از خونم رفت هر چی بهش گفتم این بچس یه حرفی زده

تا مدتها دیگه حتی زنگ هم نزد بهم و پشت سرم هم حرف زده بود که دخترش هر چی خواسته به ما گفته بی انصاف اصلا نگفت بی دعوت اومده بوده و چقدر پذیرایی ازش کردم

حالا باز امسال زنگ زده بهم که میخوام تو این هفته یه شب بیایم خونتون شام هم میخوام خودم درست کنم بیارم

اما من مسالم شام درست کردن نیست حوصلشون رو ندارم شما بودید از این آدم دوری نمیکردید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم همونجا سریع یک بهانه ای میاوردی 

نه من اگر بودم اصلا با همچین آدمی که سر حرف بچه تمام زحمات و احترامی که بهش گذاشتم رو میذاره زیر پاش و پشت سرم حرف زده. رفت و آمد نمیکردم

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  

این که مهمونه حتی خواهر من هم چنین رفتاری می‌کرد من قطع رابطه میکردم اومده خورده خوابیده آخرش بهونه از بچه گرفته رفته الان دوباره میخواد بیاد با تیکه که شامم خودم میارم بره گم شه همچین آدم تاکسیک و سمی اینجور آدم ها دستتون رو عسل کنید و ...دوری کن ازش

آیدی تلگرامم amirgold571@

عزیزم همونجا سریع یک بهانه ای میاوردی نه من اگر بودم اصلا با همچین آدمی که سر حرف بچه تمام زحمات و ا ...

حالا پسر خودش که اومده بود باهاش یه روز هم موندن 30 سالشه اصلا اخلاق خوبی نداره بعد گیر داده بود به حرف بچه 10 ساله

بگو نیستم.چون بی چشم و رو و اهل حرف زدنه .شام خودش درست کنه هم یه جور دیگه پشت سرت حرف میزنه.پس الکی ...

اصلا دوست ندارم شام بیاره برام اصلا حوصلشو رو ندارم یادم نمیره که به مادرم برگشته گفته بود پامو دیگه نمیزارم خونش اما دوباره میخواد بیاد

اگه از اقوام نزدیک باشه نمی شه دوری کرد..سالی یه باره..اما شما اگه ناراحتی می تونی با زبان خوش بهشون بگی..بگو ناراحت شدم که پشت سرم این حرافا رو زدیو..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
2810