2777
2789
عنوان

خانم هایی ک سزارین شدن

77 بازدید | 13 پست

بعد از عمل اولین بار چطوری به بچتون شیر دادین؟ نشسته یا خوابیدع؟ جای بخیه اذیتتون نکرد موقع شیر دهی؟ چندساعت بعد بچه رو میارن؟ و مراقبت بعد از بی حسی نخاعی چیه ؟ چ کار کنیم سرمون درد نگیره ؟ چی بخوریم 

ممنون میشم راهنماییم کنید

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوابیده

من کارخاصی نکردم ولی سردردنشدم

بچه رو بعد نیم ساعت یا ۱ ساعت 

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینکه میگن سرتو نباید حرکت بدی درسته؟

نمیدونم من تکون میدادم حرفم میزدم 

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

شب اول خوابیده شیر دادم دکتر گفت تا ی ماه سرتو زیاد تکون نده جای بخیه زیاد مشکلی نداره فقط تا چسب رو دربیاری دولا دولا راه میره ادم 

ولی بعضی بیحسیا ادم دلش خیلی درد میگیره سر بچه اول اینطور نبودم ولی دومی بله

من بیهوشی کامل بودم به هوش اومدم بچه رو آوردن 

خوابیده شیر دادم فکر کنم دقیق یادم نیست 

اولین بار که میخوای بلند بشی خیلی درد داره مخصوصا که می‌ترسی کمرتو راست کنی فکر می‌کنی بخیه باز میشه ولی اصلا نترس قشنگ آروم آروم کمرتو راست کن 

بعدم جاریم سزارین کرد از طریق نخاع بیحس شد دکتر بهش گفته بود تا ۱۲ ساعت بعد مرتب نسکافه بخور دلیلم گفته بود اصلا یادم نیست چی بود 

سرت هم هم سطح بدنت بذار تا چند ساعت 

وسط عمل هم چشماتو ببند سرتو حرکت نده

اولین بار خوابیده ،نمیشه بلند شد

تا خوب شدن بخیه ها خب اذیت میشی طبیعیه ولی بستگی به بدن خودت داره

من دو ساعت حدودا تو ریکاوری بودم

بعد که بردنم تو بخش بچه هم آوردن تا خودم نیومدم بچه رو نیاورده بودن

بخواب فقط سرت تکون نده اینور اونور نکن با تلفن هم حتی الامکان حرف نزن

خوراکی هم تا ۸ ۹ ساعت نباید بخوری فقط آب

بچه رو نیم ساعت بعد از اینکه از ریکاوری دراومدی میارن یکم یکطرفه کنی خودتو میتونی شیرش بدی به حالت خوابیده،

برای سردرد نشدن اصلا بالش نذار زیر سرت، خیلی چایی بخور بگو مامانت کاچی درست کنه بیمارستان بخور برای دستشویی رفتنت خیلی کمک میکنه 

اولین بار تو ریکاروی اتاق عمل خودشون نگه داشتن شیر خورد.خوابیده بهش شیر میدادم‌.برای بعد عمل اصلا حرف نزن.سرتو تکون نده من تا یه هفته سر درد و گرفتگی پشت

گردن داشتم.سه روزاول تا میتونی آب معدنی بخور.غذای سفت نخور.شکمت باید خوب کار کنه.راه زیاد برو.بلند شدن اول بعد عمل خیلی برام سخت بود ولی وقتی سرویس میری راحت میشی خیلی بهتر میشه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
اولین بار تو ریکاروی اتاق عمل خودشون نگه داشتن شیر خورد.خوابیده بهش شیر میدادم‌.برای بعد عمل اصلا حر ...

یادم رفت دکترم گفت روزی سه تا قهوه بخورم و سه تا شکلات تلخ

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم