2777
2789
عنوان

چجوری خودمو نزدیک کنم

193 بازدید | 13 پست

من تو دانشگاه رو یکی کراش زدم.تو کافه دانشگاه کار میکنه و دانشجو نیست .دوستمم باریستا عه همونجا بهش گفتم که کراش رو این پسره گفت بهش میگم همونموقع زنگ زد به پسره گفت دوستم روت کراش و گوشیو داد به من ولی من خیلی حرف نزدم.عکسمو فرستاد و یکی دو روز گذشته ولی پسره هیچکاری نکرده.منم یبار اتفاقی دید و شناخت باهام سلام کرد و اسممو گفت.بعد من شب تو خوابگاه با دوستم حرف زدم گفت امروز یکیو تو کافه دید گفت من ازین دختره خوشم اومده اونم کفته پس دوستم چی؟پسره هم کفته اونو ولش کن بیا دنبال این بکرد.چکار کنم

فراموشش کن 

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا انقد تهاجمی و مستقیم وارد شدی

خب معلومه پسره هوا برش داشته فکر کرده چخبره 

خودت مقصری 

باید غیر مستقیم خط بدی نه اینکه اینطوری 

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  

بدترین کار ممکنو کردی 

تا بدتر از این خرد و خاکشبر نشدی 

پا پس بکش حرفشم نزن

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

اولن که 

اخه بوفه کار دانشگاه کراش زدن داره 

دومن کراش ام زدی گفتن داره !!!!!!!

چقدر خودتو حقیر کردی

خرابه ها هم‌نمیگن اینجوری بیا منو انتخاب کن

بشین سر جات هیچ کاری نکن 

به هیچ پسری نباید پیشنهاد بدی تاکید میکنم به هیچ پسری