2777
2789
عنوان

پوست من بدون روتین پوستی 📸🌱🤍🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 27888 بازدید | 817 پست
میدونم ولی وقتی با تمام وجودت برا رسیدن به یه چیزی تلاش کنی ووقتی فک میکنی بلاخره رسیدی یهو همه چی ا ...

ببین یه عزیزی دیشب یه حرفی زد

میگفت هیچوقت اصرار برای رسیدن و داشتن چیزی نکن

کلا یه قانونی هست یه وقتایی رها کن تا جذب کنی

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
ببین یه عزیزی دیشب یه حرفی زدمیگفت هیچوقت اصرار برای رسیدن و داشتن چیزی نکنکلا یه قانونی هست یه وقتا ...

رها کردم بازم نشد الانم باور نمیکنی مشکلم اینه خسته شدم هی امیدوار میشم و نمیشه اصلا قیدشو هم بزنم بازم فایده نداره  دلم فقط میخواد خدارو محکم بغل کنم محکمتر از قبل

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رها کردم بازم نشد الانم باور نمیکنی مشکلم اینه خسته شدم هی امیدوار میشم و نمیشه اصلا قیدشو هم بزنم ب ...

قربونت برمـ آغوشی امن تر از آغوش معبود نیست

نمیدونم چیشده که خدیجه من انقد غصه داره

ولی بدون که خدا بد بنده هاش و نمیخواد

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

عزیزم یه سوال دارم ممنون میشم اگه میتونی راهنماییم کنی

یه ماسک خونگی زدم به پوست صورتم که متاسفانه بهش حساسیت داشتم 

باعث درماتیت سبوره‌ای شد 

دور دهنم قرمز بود . قرمزیش از بین رفت 

حالا قسمت گودی زیر لبم لکه افتاده و تیره شده 

به نظر شما چیکار کنم 

دکتر هم رفتم فایده ای نداشت

قربونت برمـ آغوشی امن تر از آغوش معبود نیستنمیدونم چیشده که خدیجه من انقد غصه دارهولی بدون که خدا بد ...

قربونت برم دلم

بازم گول خوردم همین

نه من مطمئنم بدمو نمیخواد هیچ تازه ب نفعمم هست ولی من انسانم و این خستگی طبیعتمونه و متاسفانه سخت میگذره

بگذریم تو چکار میکنی زندگی دانشجویی و متاهلی چطوره بگو یکم انگیزه بگیرم

عزیزم یه سوال دارم ممنون میشم اگه میتونی راهنماییم کنی یه ماسک خونگی زدم به پوست صورتم که متاسفانه ب ...

سلام عزیزم

لکی که مونده قرمزه یا قهوه ای

قربونت برم دلمبازم گول خوردم همیننه من مطمئنم بدمو نمیخواد هیچ تازه ب نفعمم هست ولی من انسانم و این ...

میخوای خصوصی بهم بگو 

اگه راحت نیستی اینجا

منم درگیر ارائه و پایان نامه ام

این هفته سه تا ارائه دارم باید پاور درست کنم

حدودا 20تا مقاله ترجمه کردم☹️

تیره اس

ضد لک ام کیو خوبه عزیزم

دقیقا همینطوره 

خصوصا تو جهان امروز که نچرال بودن رو بورسه 

اما هرکسی حوصله و یا هزینه ی انجام روتین های مختلف پوستی رو نداره

پس رعایت همین نکات کوچیک تاثیر بسزایی داره 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
وای آیناز دور از جونمگه الکیهههبرو متخصص دختراصلا الکی استرس نگیر

نمیدونم مصی

امقدر استرس گرفتم و حالم بد شد

ارشیا به یکی از اقوامشون یه پزشک قلبه زنگ زد بهمون گفت مگه دکتز عمومی میتونه تشخیص بده بدون اکو و اینا

ولی خب مصی علایمشو خوندم تو نت همشون مثل مال من بود

از فکر و خیال نمیتونم بخوابم

گذاشتم بالا😘

سلام عزیزم

شماقبلاگفتیدکه ازپیج زیشاپ خریدداشتید،منم خریدکردم وخدایی راضی بودم ،الان سرم اوردینری که میخوام نداره،لطفااگه پیج دیگه میشناسیدکه اوردینری اصل داشته باشه ممنون میشم بهم معرفی کنید.