2777
2789
عنوان

تستم امروز مثبت شد ولی شوهرم میگه بندازش😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 51 پست
دلت خواست؟؟؟؟؟

نمیدونی. خداشاهده عکستو دیدم از هوس شدید، اعصابم ریخت بهم... اب دهنم اومد😕😕😕

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه میگه بندازش که نشدنیه ، اگه واقعا بچه نمیخواستید باید خیلی مواظب میبودین.اما اگه شرایطش بده به ...

خیلی مراقب بودیم ۵ ساله بدون خطا جلوگیری کردیم،اما یه اشتباه پیش اومد منم چون میخواستم قزص نخوردم قرار بود ماه بعد اقدام کنیم تحت نظر دکتر و اینجور حرفا اما حالا ک یهویی شده پشیمون شده میگ باید قرص میخوردی

عجب دریای سحرآمیزیه غمای عالم🖤
ب هیییییییچ عنوااااان سقط نکنی ..مگ بدن شما بازیچه دسته همسرتهمیدونی چقدرررر عوارض داره نکهش داره خد ...

به سقط ک فک نمیکنم شده باشه میجنگم اما از اینکه مسئولیتش و قبول نمیکنه میترسم

خیلی مراقب بودیم ۵ ساله بدون خطا جلوگیری کردیم،اما یه اشتباه پیش اومد منم چون میخواستم قزص نخوردم قر ...

منم یهویی شد تاره با بیماری ک داشتم 

چون نمیتونم قرص بخورم بیماریم تشدید میشه 

ولی بخدا توکل کردم

الان ماه هشتم عاشقشم منتظرم ب دنیا بیاد اصلا بیماریم برام مهم نیس الان

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی اون بچه یه مامان مهربون داره که عاشقشه . باباشم یه مدت بگذره عاشقش میشه. فقط امادگیشو نداشته ولی ...

مرسی عزیزدلم❤️❤️

امیدوارم کناربیاد و دوسش داشته باشه وگرنه من با ی بچه تنها چیکارکنم😭😭😭😭

بخداا ماهااا آرزومونه اون بی بی چک‌ مثبت ماله ما میبود🥲🥲

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

اسی منم اینطور شد ولی به دنیا اومد ازین رو به اون رو شد نندازش بیارش به دنیا پشیمون میشی اگه انداختیش تا اخر عمرت باهاته اینگار سنشو حساب میکنی هی ازش معذرت میخوای لباس براش میبینی گریه میکنی من سومی رو انداختم پشیمونم

2810