2777
2789
عنوان

بچه های شما آبگوشت میخورن

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 29 پست

دخترا دوس ندارن ..الان من خودم از بچگی بدم میومد 

ولی خوب بعد ها دیگه بخاطر مفیده مجبوری میخورم

ولی پسرم 😐ینی از وقتی فهمید آبگوشت چیه عاشقشه

شوهرمم کشته مرده آبگوشته😂😂بخدا من مجبورم هر جمعه برا لینا درست کنم

کلا از اول قانون خونه ما بوده اینو میخورم اونو نمیخورم نداریم . به جاش وقتی خوش خوراک باشن غذاهای باب میلشون رو هم در برنامه جا میدم قطعا 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=361695484]فعلا بچه ندارم  ولی خودمم لب به آبگوشت نمی‌زنم  اصلا بوش میاد حالت تهوع میگیرم🤣🤦🏻‍♀️ ...[/QUOT

دختر منم از مدرسه میاد بوی آبگدشت تو خونه باشه میگه حالم بهم میخوره🙄

خدایا شکرت...

از روز اول به پسرام گفتم همینه که هست هر چی بپزم یا بخورین یا نون خالی   آبگوشت دوست ندارن اما میخورن   نباید به حرف بچه گوش بدی خصوصا وقتی پای غذا درمیان باشه چون بدنش نیاز به ویتامین داره  

کلاس پنجم که دیگه بچه نیست که برای غذا بهانه بیاره و شماهم ی چیز جدا بپزید

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
از روز اول به پسرام گفتم همینه که هست هر چی بپزم یا بخورین یا نون خالی آبگوشت دوست ندارن اما میخور ...

راهکار مامان منم همین بود

البته میگفت من‌چیزی نمیپزم😁یا همینو بخور یا خودت بپز😂

خداییشم خوب جواب داده ، منو خواهرم هر غذایی میخوریم و خیلی خوش اشتهاییم😅

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
نصف غذاها رو نمیخوره براش جداگونه میپزم😥

خب ایراد همنیجاست عزیزم که براش جدا میپزید.

بهتره ی لیست تهیه کنید هم غذاهای مورد علاقه دخترتون باشه هم موردعلاقه بقیه خانواده

و روزی که مورد علاقه دخترتون پخت میشه شما هم بخورید ، روزی که مورد علاقه بقیه بود هم دخترتون همراهی کنه و قانون بشه تو خونه که هر غذایی پخت شد همه باید بخورن.

نون پنیر میخوره اگه باب میلش نباشه ولی لب نمیزنه

آخه چند روز میخواد نون پنیر بخوره؟

بهرحال شما ی مدت جدی باش ، برای سلامت خودش ، آخه برنج و هویج پخته شده که برای بدن چیزی نداره..

مخصوصا که میگید گوشت نمیخوره

نون خالی میخوره اینطوری بگم

بزار بخوره  چند روز نون خالی میخوره؟ پسر من چربی و دنبه سبزیجات پخته سرخ شده پیاز بادمجون و خیلی چیزا رو نمیخورد الان همه چی میخوره چون از روز اول اهمیت ندادم به جای اینکه مثل بقیه مادرا پیازو رنده کنم نبینه می‌ریختم تو غذا میگفتم دوست نداری جدا کن به من چه   خورشت بادمجون درست میکردم برای همه میکشیدم اون فقط برنج خالی و ی ذره گوشت و آب خورشت میدی بقیه بشقابشون پره و با ذوق میخورن یواش یواش خورد الان آش بدون پیازداغ فراوون نمیخوره  بال مرغ کبابی رو با پوستش چنان میکشه دندون که نگو دنبه کبابی میخوره 

2810